Vijesti / Varaždinska županija
Varaždinska županija
PRIJAVE U TIJEKU Sudjelujte na 'European Pub Quizu' u organizaciji Varaždinske županije i osvojite vrijedne nagrade
Varazdinski.hr

europski tjedan

PRIJAVE U TIJEKU Sudjelujte na 'European Pub Quizu' u organizaciji Varaždinske županije i osvojite vrijedne nagrade

Organizatori vas pozivaju da se vrhunski zabavite, (na)učite ponešto o Europskoj uniji i kao nagradu za pokazano znanje, osvojite jednu od vrijednih nagrada sponzora.

U atriju Županijske palače će 16. svibnja biti održan European Pub Quiz, kojeg organizira Varaždinska županija u sklopu Europskog tjedna i Dana otvorenih vrata EU projekata.

Organizatori vas pozivaju da se vrhunski zabavite, (na)učite ponešto o Europskoj uniji i kao nagradu za pokazano znanje, osvojite jednu od vrijednih nagrada sponzora.

Sve što je potrebno jest da oformite tim od maksimalno pet članova i ekipno se okušate u znanju o Europskoj uniji.

Svoju ekipu možete prijaviti do srijede, 15. svibnja, (ili do popunjenja maksimalnih kapaciteta), na e-mail maja.zuber@vzz.hr.

- Poslati treba samo ime ekipe, broj mobitela prijavitelja i broj članova ekipe. Maksimalan broj ekipa je, s obzirom na prostorna ograničenja, petnaest - stoji u najavi.

Kviz će započeti u 18 sati i trajat će do 20 sati, a nakon proglašenja pobjednika i podjele vrijednih nagrada počinje svirka sastava Pulp Fiction.

Predviđeno mjesto održavanja kviza i nastupa trija je atrij Varaždinske palače. U slučaju lošeg vremena kviz seli u zatvoreni prostor, a o mjestu održavanja će, u tom slučaju, prijavljeni sudionici biti obaviješteni.

- Kviz majstorica Ena Velagić pobrinut će se da, osim učenja, kviz ponudi i dvije runde zabave, a sponzori su se pobrinuli da skoro nitko ne ode praznih ruku. Oni su: OPG Martinčević, OPG Jakopović, OPG Andreja Petrović, Restaurant Bedem, Bowling&Pub Medonja, Carlsberg Hrvatska, Udruga Varaždinsko bučino ulje i Uljara Agroprom Patrčević - stoji u najavi.

Ovo je samo jedan od niza događanja koje Varaždinska županija organizira od 3. do 16. svibnja u sklopu Europskog tjedna i Dana otvorenih vrata EU projekata.

Program se sastoji od izložbi, predavanja, prezentacija, druženja s građanima, kviza i nastupa benda Pulp Fiction.

Cijeli program Europskog tjedna i 'Dana otvorenih vrata EU projekata' pronađite na stranicama Varaždinske županije.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!