Vijesti / Varaždinska županija
Varaždinska županija
'ODABERI SVOJU ŠKOLU' 16 srednjih škola predstavit će 6. svibnja svoje programe na sajmu u Gospodarskoj školi Varaždin
Varaždinska županija

KAMO NAKON OSNOVNE ŠKOLE?

'ODABERI SVOJU ŠKOLU' 16 srednjih škola predstavit će 6. svibnja svoje programe na sajmu u Gospodarskoj školi Varaždin

Novost je da će se ove godine kampanja prvi put odvijati u obliku sajma.

U ponedjeljak, 6. svibnja, u sportskoj dvorani Gospodarske škole Varaždin od 18 do 20 sati održavat će se kampanja pod nazivom 'Odaberi svoju školu'.

Već tradicionalnu kampanju 'Odaberi svoju školu' Varaždinska županija organizira 12. put u suradnji s HGK - Županijskom komorom Varaždin, Obrtničkom komorom Varaždinske županije, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - Regionalnim uredom Varaždin i srednjim školama.

Novost je da će se ove godine kampanja prvi put odvijati u obliku sajma na kojem će svoje programe i posebnosti predstaviti 16 srednjih škola koje djeluju u Varaždinskoj županiji, a uz učenike 8. razreda, ove su godine pozvani i učenici 7. razreda.

Kampanja će trajati četiri dana. Prva postaja je Gospodarska škola Varaždin, u čijoj će se sportskoj dvorani okupiti više od 1.300 učenika 7. i 8. razreda 12 osnovnih škola iz Varaždina i okolice u pratnji razrednika i roditelja.

U Osnovnoj školi Ludbreg kampanja će početi u utorak, 7. svibnja, u 18 sati, u Osnovnoj školi Novi Marof u srijedu, 8. svibnja, u 18 sati, a na kraju u Srednjoj školi Ivanec u četvrtak, 9. svibnja, također s početkom u 18 sati. 

Detaljan program možete pogledati ovdje.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!