Vijesti / Varaždinska županija
Varaždinska županija
Varaždinska županija povećala 'uskrsnice', a 2300 umirovljenika dobilo uskršnje pakete
Varaždinska županija

BRIGA O UMIROVLJENICIMA

Varaždinska županija povećala 'uskrsnice', a 2300 umirovljenika dobilo uskršnje pakete

Osim 'uskrsnica', Županija je organizirala i predstavu za sve umirovljenike s područja Županije, pa je tako veliki broj umirovljenika imao prilike uživati u odličnoj kajkavskoj komediji.

Kao i prethodnih godina, Varaždinska županija brine za svoje umirovljenike, župan Radimir Čačić njeguje izvrsnu suradnju s Udrugama umirovljenika, a Županija je već prošle godine povodom božićnih blagdana povećala izdvajanje za božićne pakete, odnosno 'božićnice' pa je tako umjesto dotadašnjih 20 posto članova slabijeg imovinskog statusa, čak 30 posto članova slabijeg imovinskog statusa dobilo božićne pakete.

Tako će biti i sada, za uskršnje blagdane, kada će pakete ukupno dobiti 2300 umirovljenika. Osim 'uskrsnica', Županija je organizirala i predstavu za sve umirovljenike s područja Županije, pa je tako veliki broj umirovljenika imao prilike uživati u odličnoj kajkavskoj komediji.

- Već sam puno puta naglasio, briga o umirovljenicima i osobama starije životne dobi je naša moralna obaveza i drago mi je da kroz dobru suradnju radimo na realizaciji niza programa. Moram pohvaliti naše drage umirovljenike koji dokazuju kako mirovina ne znači mirovanje nego naprotiv, naime angažman i aktivnosti koje imaju mogu biti određeni uzor i drugim društvenim skupinama - naglašava župan.

04c80df6bbe5d03d978d51df22c67dc4.jpg?v=2

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 6761

Reci što misliš!