Vijesti / Varaždinska županija
Varaždinska županija
POVODOM USKRSA Radio Sjeverozapad i Varaždinska županija će 18. travnja na Gradskoj tržnici građanima podijeliti više od 5.000 jaja
Varaždinski.hr

POKLON PAKETI

POVODOM USKRSA Radio Sjeverozapad i Varaždinska županija će 18. travnja na Gradskoj tržnici građanima podijeliti više od 5.000 jaja

Radio Sjeverozapad je manifestaciju Uskrsna pisanica pokrenuo 2014. godine s ciljem njegovanja tradicije i čuvanja tradicionalnih vrijednosti ovoga kraja.

Na Veliki četvrtak, 18. travnja, će Radio Sjeverozapad i Varaždinska županija pokloniti građanima više od 5.000 uskrsnih pisanica, odnosno poklon-paketa koji se sastoje od jaja i boja za pisanice.

Poklon pakete će građanima na varaždinskoj Gradskoj tržnici u 10 sati dijeliti župan Radimir Čačić, predsjedavajuća Turističke zajednice Varaždinske županije i savjetnica župana Natalija Martinčević, predstavnici Radija Sjeverozapad i partnera manifestacije.

OPG Kotolenko priprema degustaciju blagdanskog vina, a obitelj Marije Cafuk iz Domitrovca je i ove godine za građane pripremila vreće krumpira. U projekt su uključeni i TP Varaždin, OPG Šincek te Gradska tržnica Varaždin.

Radio Sjeverozapad je manifestaciju Uskrsna pisanica pokrenuo 2014. godine s ciljem njegovanja tradicije i čuvanja tradicionalnih vrijednosti ovoga kraja, a uz potporu Varaždinske županije.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 6761

Reci što misliš!