OBRTNIČKI SAJAM

FOTO Obrtnički sajam zainteresirao brojne građane, evo kako je bilo na Korzu u Varaždinu

Ponuda je bila i više no bogata...

Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin danas je na 17. Obrtničkom uličnom sajmu ponudilo bogat i raznovrstan program. Ovogodišnji Obrtnički sajam održan je u sklopu obilježavanja 120. obljetnice organiziranog obrtništva u Varaždinu, piše Varazdinski.hr.

Od 8 do 13 sati na Trgu kralja Tomislava, Franjevačkom trgu i u Pavlinskoj ulici, varaždinski obrtnici su na štandovima prezentirati i prodavati rad svojih vrijednih ruku – suvenire, ručno rađeni nakit, proizvode od ručno tkanog platna, licitarske proizvode, igračke izrađene od pamučnog konca, mirisne svijeće, domaće čajeve i sokove, kaktuse i sukulente, ekološku kozmetiku, proizvode od drva, ručno pletene torbe, proizvode od buče, kovane proizvode i mnoštvo drugih vrijednih proizvoda.

Program ovogodišnjeg Obrtničkog sajma obogatili su i Tamburaški sastav Taliri, folkloraši Centra tradicijske kulture Varaždin, članovi Potkalničkih plemenitaša, koji čuvaju bogatu kulturno – povijesnu baštinu potkalničkog plemstva, te članovi Varaždinske građanske garde.

Proizvode je predstavilo četrdesetak izlagača.

Kako je danas bilo na Korzu, pogledajte u fotogaleriji…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije