UPISI U SREDNJU ŠKOLU

GRADITELJSKA ŠKOLA ČAKOVEC Umjetnička škola s tradicijom u kvaliteti obrazovanja

Graditeljska škola Čakovec nudi obrazovanje u velikom broju različitih zanimanja u okviru pet obrazovnih sektora: graditeljstvu i geodeziji, likovnoj umjetnost i dizajnu, grafičkim i audiovizualnim tehnologijama, osobnim uslugama i šumarstvu

U četverogodišnjim programima, u sektoru graditeljstva i geodezije, školujemo buduće građevinske tehničare, arhitektonske tehničare i tehničare za geodeziju i geoinformatiku.

U sektoru likovne umjetnosti i dizajna pripremamo za studij ili rad buduće dizajnere unutrašnje arhitekture i dizajnere keramike.

U posebno atraktivnom sektoru grafike i audiovizualnih tehnologija školujemo medijske tehničare i web dizajnere.

Posebnu pozornost posvećujemo polaganju državne mature i dodatnim pripremama, jer se velik broj naših učenika odlučuje za nastavak školovanja na raznim fakultetima i akademijama u zemlji i inozemstvu.

Svako zanimanje jednako nam je važno a veliku pažnju poklanjamo i ponudi u tradicionalnim trogodišnjim zanimanjima: zidar, fasader, keramičar oblagač, monter suhe gradnje, rukovatelj samohodnim građevinskim strojevima, stolar, tesar,  autolakirer, instalater grijanja i klimatizacije i vodoinstalater, a od ove godine nudimo novo zanimanje: soboslikar ličilac-dekorater (dualno obrazovanje).

Ta trogodišnja zanimanja, uz to što su deficitarna, nude sigurno zaposlenje po završetku školovanja, solidna primanja, priliku otvaranja vlastitog obrta, mogućnost nastavka školovanja kao i stipendiranje tijekom cijelog školovanja.

Škola upisuje dva pomoćna zanimanja: pomoćni podopolagač i pomoćni soboslikar-ličilac. S obzirom na to da škola imamo radionice, praktičnu nastavu za mnoga zanimanja moguće je ostvariti kod nas ili u obrtima.

Posebno smo ponosni na naše nagrade, prvake na natjecanjima, izložbe, putovanja i projekte koje kontinuirano provodimo u skladu s interesima naših učenika te na otvorenu suradnju s roditeljima i učenicima u okviru odgojnoobrazovnog procesa.

Odabirom naše škole, očekuju Vas energetski obnovljene radionice i učenički dom, te sama zgrada škole koja je upravo u tijeku obnove pa će do jeseni postati prava ljepotica željna primiti nove učenike i pružiti im znanje i sposobnosti za život.

Dodatno ističemo mogućnost uključivanja u velik broj raznolikih atraktivnih slobodnih aktivnosti kao i u rad učeničke zadruge jer mi smo kreativna škola.

Graditeljska škola Čakovec

Športska ul. 1

T: 040 329 000

www.gsc.hr

E: gsc@ss-graditeljska-ck.skole.hr

https://www.facebook.com/graditeljskaskolacakovec/

Najnovije