VELIKA PODRŠKA

REZULTATI ANKETE Čak 80% naših čitatelja dalo bi glas Matiji Posavcu da se ponovo kandidira

U anketi je sudjelovalo 6.767 naših čitatelja, a njih čak 80% glasalo bi za Matiju Posavca da se ponovo kandidira za župana

Cijelo Međimurje, pa i šire, u petak je potresla i šokirala vijest da je uhićen međimurski župan Matija Posavec.

>> DAJTE SVOJ GLAS Ako se ponovno kandidira za župana, biste li glasali za Matiju Posavca?

U policijskoj akciji, kako smo ranije javljali, uz njega su još uhićeni saborski zastupnik i bivši gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač, županijski pročelnik Milorad Novković, donedavni predsjednik Upravnog odbora Županijske uprave za ceste Međimurske županije Josip Kobal, te Kovačev prijatelj Damir Ledenčan i policijski inspektor Mario Sever.

Međimurski župan Matija Posavec priznao je sve što mu se stavlja na teret i podnio ostavku na tu funkciju te je pušten da se brani sa slobode.

Prema prvim šuškanjima, Matija Posavec već planira natrag u izbornu u utrku, za što ne postoji nikakva zakonska prepreka (osim ako mu u međuvremenu ne stigne i pravomoćna sudska presuda, što je u ovom kratkom roku ipak teško očekivati), a hoće li s njim u izborni ring ponovo isti kandidati ili će isplivati neka nova imena, tek ćemo vidjeti.

Ako se ponovno kandidira za župana, biste li glasali za Matiju Posavca?

  • DA (92%, 5.383 Odgovora)
  • NE (24%, 1.390 Odgovora)

Ukupno: 5.853

Loading ... Loading ...

Mi smo odlučili provjeriti kakvog su stava žitelji Međimurske županije. Naše anketno pitanje glasilo je ‘Ako se ponovno kandidira za župana, biste li glasali za Matiju Posavca?’. Sudjelovalo je čak 6.767 naših čitatelja.

Njih 5.380 (80%) ponovo bi glasalo za Matiju Posavca da se kandidira za župana, dok je 1.383 čitatelja (21%) odgovorilo da mu ne bi dalo glas na izborima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije