ANKETA

DAJTE SVOJ GLAS Ako se ponovno kandidira za župana, biste li glasali za Matiju Posavca?

Veoma je lako moguće da se Posavec opet kandidira i za župana Međimurske županije na izborima izazvanim njegovom ostavkom

Cijelo Međimurje, pa i šire, jučer je potresla i šokirala vijest da je uhićen međimurski župan Matija Posavec. U policijskoj akciji, kako smo ranije javljali, uz njega su još osumnjičeni saborski zastupnik i bivši gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač, županijski pročelnik Milorad Novković, donedavni predsjednik Upravnog odbora Županijske uprave za ceste Međimurske županije Josip Kobal, te Kovačev prijatelj Damir Ledenčan i policijski inspektor Mario Sever.

Nakon što je pušten na slobodu, međimurski župan Matija Posavec priznao je sve što mu se stavlja na teret i podnio ostavku na tu funkciju.

Prema prvim šuškanjima, Matija Posavec već planira natrag u izbornu u utrku, za što ne postoji nikakva zakonska prepreka (osim ako mu u međuvremenu ne stigne i pravomoćna sudska presuda, što je u ovom kratkom roku ipak teško očekivati), a hoće li s njim u izborni ring ponovo isti kandidati ili će isplivati neka nova imena, tek ćemo vidjeti.

Ako se ponovno kandidira za župana, biste li glasali za Matiju Posavca?

  • DA (92%, 5.383 Odgovora)
  • NE (24%, 1.390 Odgovora)

Ukupno: 5.853

Loading ... Loading ...

U novoj anketi – mi vas pitamo: Ako se ponovno kandidira za župana, biste li glasali za Matiju Posavca?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije