Vijesti / Uhićenja u Međimurju
Uhićenja u Međimurju
DAJTE SVOJ GLAS Ako se ponovno kandidira za župana, biste li glasali za Matiju Posavca?
Vlado Trstenjak

ANKETA

DAJTE SVOJ GLAS Ako se ponovno kandidira za župana, biste li glasali za Matiju Posavca?

Veoma je lako moguće da se Posavec opet kandidira i za župana Međimurske županije na izborima izazvanim njegovom ostavkom

Cijelo Međimurje, pa i šire, jučer je potresla i šokirala vijest da je uhićen međimurski župan Matija Posavec. U policijskoj akciji, kako smo ranije javljali, uz njega su još osumnjičeni saborski zastupnik i bivši gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač, županijski pročelnik Milorad Novković, donedavni predsjednik Upravnog odbora Županijske uprave za ceste Međimurske županije Josip Kobal, te Kovačev prijatelj Damir Ledenčan i policijski inspektor Mario Sever.

Nakon što je pušten na slobodu, međimurski župan Matija Posavec priznao je sve što mu se stavlja na teret i podnio ostavku na tu funkciju.

Prema prvim šuškanjima, Matija Posavec već planira natrag u izbornu u utrku, za što ne postoji nikakva zakonska prepreka (osim ako mu u međuvremenu ne stigne i pravomoćna sudska presuda, što je u ovom kratkom roku ipak teško očekivati), a hoće li s njim u izborni ring ponovo isti kandidati ili će isplivati neka nova imena, tek ćemo vidjeti.

Ako se ponovno kandidira za župana, biste li glasali za Matiju Posavca?

  • DA   5383 (79%)
  • NE   1390 (21%)
Glasovanje je završilo

U novoj anketi - mi vas pitamo: Ako se ponovno kandidira za župana, biste li glasali za Matiju Posavca?

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!