Božićno – novogodišnje druženje planinara i planinarska noć

Hrvatsko planinarsko društvo Međimurje organizira božićno – novogodišnje druženje planinara i planinarsku noć u Međimurju u subotu 12. prosinca. U 10:00 sati je odlazak autobusom ispred Hotela Park Čakovec do Štrigove odakle počinje zajedničko hodanje Štrigovskom kružnom stazom. Uz put će biti okrjepa vrući čaj i međimurska rakija, gemišt, slanine s lukom, kolači…

U 16:30 sati je polazak učeniska koji žele autobusom u kavanu K Jeleni u Gornjoj Dubravi gdje će biti večera, tombola, glazba i ples. U jutarnjim satima organiziran je povratak autobusom za Čakovec – Varaždin. Više detalja i konatke možete naći ovdje.

HPD Međimurje je ustanovljeno 1995. godine u Čakovcu. Društvo je ustanovila grupica zaljubljenika u prirodu i planine radi sve snažnije potrebe udruživanje urbanog čovjeka za zdravim povratkom prirodi i aktivnom, relaksirajućemu ispunjenju slobodnog vremena. Od samog početka do danas se u društvu skupljaju planinari svih dobnih skupina: od najmlađih do onih kasnije životne dobi i svi skupa nastoje da je plan aktivnosti što više prilagođen većini želja članova.

Okosnica djelovanja društva je organiziranje vrlo dobro posjećenih društvenih izleta i planinarskih tura po planinama Hrvatske, Slovenije, Austrije i širom gdje svatko može naći nešto za sebe: od laganih šetnica planinskim pašnjacima, do zahtjevnih uspona u visoko gorskom svijetu i penjanja u carstvu vječitoga snijega i leda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije