Bod Međimurja, osmica Nedelišća, poraz Rudara, Podturnu derbi i jesenski naslov

U 3. HNL istok Đakovo – Croatia i Međimurje su odigrali 1:1. Čakovčanima je bod donio Ujlaki golom u 90. minuti.

U MŽNL neugodan i neočekivani domaći poraz Rudara od Plitvice Gojanec 2:3. Poluvrijeme je bilo 2:2, a golove za domaćine postigli su Čalopa u 16. minuti i autogol Tkalčeca u 44. minuti. I domaćin je bio darežljiv što se tiče autogola, u 49. minuti Vuri šalje loptu u mrežu svog vratara Rajfa i sva tri boda odlaze u Gojanec.

Rudar je kao lider poražen kod kuće


U Prelogu je Mladost Komet porazila Međimurec 4:0 s dva gola u svakom poluvremenu. Golovima Golubića u 7. i 19. minuti domaćin je poveo u prvom dijelu 2:0, a u nastavku su strijelci bili Bukal i Hladnik. Sabol je isključen kod domaćina u 78. minuti.

U Slakovcu razočaranje domaćih gledatelja nakon poraza Slobode od Graničara iz Kotoribe 1:2. Prvi dio bez golova, a domaćin u 42. minuti ne realizira kazneni udarac. Golom Katanca domaćin je poveo u 50. minuti, no golovima Mikulana u 58. i kapetana Kosa u 77. minuti gosti uzimaju sva tri boda.

Centrometal je bio uvjerljiv protiv Zelengaja 5:1. U prvom dijelu strijelac za domaćina je bio Vibovec u 45. minuti koji je poravnao na 1:1, a u nastavku još dva gola Vibovca i po jedan Milaka i Kovačića.

Nedelišće je povozilo Novi Marof 8:1. Gosti su došli s desetoricom igrača i bez trenera. Poluvrijeme je bilo 4:1, a domaći strijelci bili su Boris Kosir koji je dao čak pet golova, te po jedan za Marčeca, Filipovića i Vizingera.

MŽNL: subota Mladost Komet – Međimurec 4:0, Sloboda – Graničar 1:2, Rudar – Plitvica 2:3, Centrometal – Zelengaj 5:1, Nedelišće – Novi Marof 8:1, nedjelja Naprijed – Pušćine i Zadrugar – Polet.

1. ŽNL: Sloga (Čakovec) – Trnava, Dinamo (Palovec) – Galeb, Sloboda (Mihovljan) – Dinamo (Domašinec), Kraljevčan 38 – Mladost (Sveta Marija), Mladost (Palinovec) – Mladost (Ivanovec), Sokol – Omladinac (Novo Selo Rok), Polet (Pribislavec) – Jedinstvo (G. Mihaljevec) i Spartak – BSK.

2. ŽNL skupina A: U Hodošanu bez pobjednika

Lider Hodošan ugostio je Bratstvo iz Savske Vesi. Iako je domaćin bio izraziti favorit susret je završio bez pobjednika 2:2.

2. ŽNL skupina A: subota Hodošan – Bratstvo (Savska Ves) 2:2, nedjelja ČSK – Borac (T), Drava (D. Mihaljevec) – Strahoninec, Croatia – Dubravčan, Otok – Dubrava, Omladinac (Držimurec Strelec) – Draškovec, Omladinac (Mačkovec) – Jedinstvo (Novo Selo na Dravi), Budućnost (Miklavec) – Vidovčan.

2. ŽNL skupina B: Donjem Koncovčaku domaća pobjeda

U jedinom susretu ove lige Donji Koncovčak je dočeako Trnovec. Domaćin je bio bolji 2:0.

2. ŽNL skupina B: subota D. Koncovčak – Trnovec 2:0, Zasadbreg 77 – Mura, Zebanec – Venera , M. Mihaljevec – Vučetinec, Hajduk (Brezje) – Šenkovec, Sloga (Štrigova) – Pobjeda, Plavi – Hajduk (Štrukovec) i Bratstvo (Jurovec) – Napredak.

3. ŽNL: Derbi i jesen Podturnu

Derbi 3. ŽNL u Dekanovcu su odigrali Mladost i Podturen. Gost je bio bolji 1:2. Bila je to prava borbena utakmica uz puno šansi i obrana u kojoj su gosti imali malo više sreće. Bilo je oko 350 gledatelja, a zadnji takav derbi u Dekanovcu je igran prije 15 godina. Podturen je ovom pobjedom došao do titule jesenskog prvaka.

Minimalna pobjeda i veliko slavlje Podturna

Susret Paraga i Eka nije odigran jer Eko nije mogao okupiti dovoljan broj igrača. Susret će biti registriran 3:0 za Parag. U Svetom Križu imaju nekoliko zimskih mjeseci pred sobom da poslože i upravu i igrački kadar kako bi mogli nastaviti proljetni dio natjecanja.

3. ŽNL: subota Mladost (Dekanovec) – Podturen 1:2, Parag – Eko 3:0, nedjelja Jadran – Drava (Kuršanec), Budućnost (Podbrest) – Mladost (Selnica), Radnički – Dinamo (Žiškovec) i Borac (D. Hrašćan) – Torpedo.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije