Uoči 13. kola 1. međimurske lige: Derbi jeseni Sloga – Trnava

Ove nedjelje prijepodne s početkom u 10 sati u Čakovcu na igralištu NK Sloge odigrava se jesenski derbi prvenstva između Sloge i Trnave iz Goričana. Obje ekipe su izuzetno kvalitetne domaćin je kroz 12 utakmica ostvario deset pobjeda, jedan neriješen rezultat uz jedan poraz dok Trnava dolazi s fantastičnim nizom od osam uzastopnih pobjeda plus dvije bez poraza s tek dva neriješena rezultata stoga će zasigurno utakmica biti odlična vjerujemo odigrana pred velikim brojem gledatelja.

Utakmicu sudi Matija Horvat pomoćnici su mu Branko Bacinger i Davor Šuplika dok je delegat Darko Jambrović. Spartak u Maloj Subotici u susjednom derbiju ugošćuje belički BSK u utakmici u kojoj je domaćin u laganoj prednosti ali gosti bi mogli iznenaditi. Sudac utakmice je Juras pomoćnici su mu Mihoci i Žganec dok je delegat Šoltić.

Dinamo Palovec nakon pobjede i neriješenog rezultata igra dobro i favorit je u utakmici protiv Galeba koji je također u dobroj formi što potvrđuje dvije pobjede i neriješen rezultat. Utakmicu sudi Žganec, pomoćnici su mu Martan i Fažon dok je delegat Baksa. U Mihovljanu se sastaju dvije ekipe koje su u velikoj krizi Sloboda koja je nanizala pet uzastopnih poraza i Dinamo iz Domašinca koji pak je u tri minule utakmice poražen stoga su u ovoj utakmici moguća sva tri znaka.

Utakmicu sudi Tomičić, pomoćnici su mu Kočila i Sukanec dok je delegat Mesarić. Zanimljiva će se utakmica odigrati u Donjem Kraljevcu u kojem Kraljevčan 38 ugošćuje Mladost iz Svete Marije. Utakmicu će suditi Bubek, pomoćnici će mu biti Kraljić i Brljak dok je delegat Bacinger. Mladost iz Palinovca koja je u prošlom kolu slavila protiv Omladinca igra protiv imenjaka iz Ivanovca i favorit je u utakmici koju sudi Klarić. Pomoćnici su mu Felker i Horvat dok je delegat Poredoš.

Sokol ugošćuje Omladinac kojeg je preuzeo Ratajec i koji je favorit u ovoj utakmici koju sudi Zobec. Pomoćnici su mu Panić i Novak dok je delegat Sokač. Polet koji sve bolje igra ugošćuje Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca i apsolutni je favorit ove utakmice koju sudi Srnec, dok su mu pomoćnici Horvat i Križarić,a delegat je Vuk.

Zbog treće opomene pravo nastupa u sljedećem kolu nemaju:

BSK – Darko Gunc (606)
SPARTAK – Edi Lacković (290), Goran Križaić (2133)
KRALJEVČAN 38 – Stjepan Slaviček (4506)
JEDINSTVO (GM) – Dejan Miko (9145), Tihomir Miko (10327)
POLET (P) – Dragan Vibovec (358)
MLADOST (Pal.) – David Cirkvenčić (4100)
SLOGA (Č) – David Antonović (274)
GALEB – Matija Meznarić (10904)

Kazna isključenom igraču:
JEDINSTVO (GM) – Mihael Ter (3893) po čl. 57 DP HNS-a 3 (tri) utakmice

Disciplinski sudac: Stjepan Talan

Lista strijelaca:
12 zgoditaka – Mišo Palfi (Polet P)
11 zgoditaka – Tomica Mlinarec (Trnava), Stjepan Krznar (Dinamo D), Ivan Fučko (Sloga Č)
10 zgoditaka – David Antonović (Sloga Č)
9 zgoditaka – Davor Štrok (Mladost SM)
8 zgoditaka – Krunoslav Gajnik (Polet P), Krunoslav Frančić (BSK)
7 zgoditaka – David Vugrinec (Trnava), Dario Vadlja (Mladost Pal.)
6 zgoditaka – Roberto Skoliber (Omladinac NSR), Edi Lacković, Josip Fažon (Spartak), Matija Meznarić (Galeb)
5 zgoditaka – Sandi Magdalenić, Dražen Vlašić (Trnava)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije