U subotu u 6. kolu Superlige Hodošančanke domaćin Aquaestilu

U subotu u 17 sati u dvorani Osnovne škole u Hodošanu u 6. kolu Superlige domaće igračice ugošćuju Aquaestil iz Duge Rese. Mlada dugoreška ekipa je u dosadašnjih pet kola zabilježila dvije pobjede i pretrpjela tri poraza i nalazi se na petom mjestu prvenstvene tablice, ali nije nepobjediva za Hodošan, koji se još uvijek bez pobjede nalazi na osmoj poziciji.

U toj utakmici prednost domaćih će biti veće iskustvo, kojim će nastojati slomiti neiskusnije protivnice, koje su redom članice hrvatske, juniorske reprezentacije. U petom kolu protiv Dra. Časla igrale su i bez svoje najbolje igračice Eme Marn, koja je izostala zbog povrede, a ako neće biti u kadru klupskoga i reprezentativnoga trenera Nikice Vukelje i u Hodošanu, to će domaćima u mnogome olakšati posao.

U 4. kolu 1. Hrvatske lige istok za igrače MSTC Čakovec i Putjane su slobodni, a Mihovljan gostuje u Petrinji kod vodeće i do sada nepobijeđene Mladosti i Kutine, koja jedina do sada nije uspjela zabilježiti pobjedu. U petrinjskoj ekipi odskače vremešni Ivan Knežević, koji je s devet pobjeda i bez poraza na vrhu pojedinačne ljestvice i sa šezdeset jednom godinom proživljava drugu mladost.

Ali i njemu jednom mora stati pa zašto ne bi baš protiv Mihovljančana, i Igea Željezničara, koji u subotu igra po istom rasporedu. Kutina je nakon ispadanja iz Superlige i odlaska najboljih igrača totalni autsajder, ali je se, unatoč tome što su njeni igrači u prvih pet kola upisali tek pet pojedinačnih pobjeda, ipak ne smije podcijeniti.

Igračice Mihovljana i Šenkovca u 4. kolu 1. Hrvatske lige istok gostuju kod Požege u Slavonskoj Požegi, koja je u tri do sada odigrane utakmice i kao domaćin pobijedila Daruvar te uvjerljivo izgubila u Osijeku od Vodovoda i u Vinkovcima od Lokomotive. Naše su u tim utakmicama apsolutne favoritkinje pa vjerujemo da neće dozvoliti iznenađenje, pogotovo što im od Požežanki ozbiljniji otpor može pružiti tek Nikolina Raguž.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije