Održan 1. ATON Paintball Tournament 2015.

>> Održan 1. ATON Paintball Tournament 2015.

Nacionalni gimnastički centar ATON u suradnji sa Accredo centrom po prvi puta je bio organizator amaterskog Paintball turnira. Na turniru je nastupilo 17 timova s po tri člana u svakom timu. Nakon početnih razigravanja po skupinama, isplivalo je 6 timova koji su se borili za plasman od prvog do šestog mjesta.

Pobjednik prvog ATON Paintball turnira bila je ekipa PT OGULIN u sastavu Tomislav Gašparović, David Gašparović, Alen Stipetić i Antonio Vrankić. Drugo mjesto je osvojila ekipa ŠARENI u sastavu Vinko Zamuda, Nikola Posavi i Petar Tomašić, dok je treća bila ekipa LOLEKI u sastavu Filip Topličanec, Perica Šantek i Petar Kovač.



Uz nemali broj navijača i sjajnu atmosferu oko borilišta uz dobru glazbu, hranu i pića za svakoga, treba istaknuti i borbenost natjecatelja, s obzirom da je velikoj većini ovo bio prvi susret s paintballom. Kako su već po završetku turnira počela padati pitanja kada će biti slijedeći, svakako je namjera da ovaj turnir postane tradicionalan.

Pokrovitelji turnira su bili: Accredo centar, ATON apartmani, Carlsbreg Croatia, KTC Čakovec, Vina Lovrec, Gableci Fino, eMedjimurje.hr, Međimurkse novine i Međimurje list.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije