Međužupanijska nogometna liga od 15:30 sati

Zbog loših vremenskih prilika sve utakmice 9. kola Međužupanijske nogometne lige Čakovec – Varaždin počet će u 15:30 sati, umjesto 16:00 sati kako je bilo prvotno najavljeno.

Priča o susretu Nedelišća i Rudara još nije gotova. Zbog povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika, odnosno nešportskom ponašanju kao gledatelja prema prvom pomoćnom sucu za vrijeme i nakon utakmice izostavlja se delegiranjem na dvije utakmice Rajko Zadravec, delegat MŽNL.

S dvije utakmice kazne zbog isključenja kažnjeni su Danijel Nađ iz Graničara i Davor Balent iz Mladost Kometa, a zbog tri javne opomene u narednom kolu ne mogu igrati Saša Latin iz Graničara, Martin Vlah iz Naprijeda, Nenad Radiković iz Poleta i Marko Bosilj iz Pušćina.

U subotu od 15:30 sati igraju Nedelišće – Mladost Komet i Polet – Međimurec, a u nedjelju Naprijed – Centrometal, Pušćine – Rudar, Graničar – Jalžabet i Zelengaj – Sloboda.

Naslovna fotografija je s weba Poleta igralište koje bismo bez problema možemo preimenovati u plivalište. Jalžabet je u takvim uvjetima slavio 4:0.


U nastavku donosimo i golove s nedjeljnog susreta Međimurca i Plitvice (3:1) koje nam šalje Ema Baksa.


Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije