U novoj sezoni pet ekipa Kos-Kotoribe u stolnoteniskim ligama

U subotu će odigravanjem utakmica 1. kola započeti natjecanja u Županijskim stolnoteniskim ligama Međimurske novine, u kojima će se u 7 liga natjecati 70 ekipa, među njima i 5 iz Stolnoteniskoga kluba Kos-Kotoriba. Druga ekipa, koja je prethodnih sezona redovito završavala pri vrhu 1. lige u novoj će sezoni igrati oslabljena, jer u njenom sastavu neće igrati ozlijeđeni Dražen Radmanić, a pokušat će ga zamijeniti perspektivni Stjepan Škoda, uz kojega će članovi ekipe biti još Stjepan Vidović, Filip Radmanić i veteran Vinko Legin.

Treća ekipa prošlu je sezonu u 2. ligi završila na sedmom mjestu, samo 2 boda od ponora ispadanja, a u novoj će, u istom sastavu u kojemu su Anđelko Radmanić, Željko Dolenec, Ivica Jakupak i Igor Munka, nastojati igrati bolje i napraviti pomak bliže sredini tablice. U prošloj sezoni nije blistala niti četvrta ekipa u 4. ligi, a neće joj biti lako niti u novoj, u koju ulazi bez Branka Vučenika, a s mladim Davidom Čukulicem i starosjediocima Ivanom Špicarom, Stanislavom Sovićem i Ivanom Hegedišem.

S najviše promjena u sezonu ulazi peta ekipa u 5. ligi, koja je ostala bez Stjepana Škode i Davida Čukulica, zbog čega je i odbila prelazak u 4. ligu, a na raspolaganju su joj Danijel Škoda, Dragan Rajher, Leona Radmanić, Tihomir Igrec, Marinko i Nika Lukša, s kojim sastavom može sačuvati status petoligaša.

Popis zaključuje šesta ekipa, koja je uključena u 7. ligu, a njeni su članovi mladi puleni trenera Stjepana Vidovića Dijana Matotek, Barbara Čižmešija, Gabrijela Siladi i Pavlo Dornik, kojima primarni zadatak nije osvajanje bodova, već stjecanje što više iskustva.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije