U županijskim stolnoteniskim ligama pet ekipa iz Općine Donji Kraljevec

U subotu počinju natjecanja u Županijskim stolnoteniskim ligama Međimurske novine, a među 70 ekipa razvrstanih u 7 liga je i njih 5 iz Općine Donji Kraljevec. STK Hodošan u natjecanju ima 3 ekipe od kojih će prva igrati u 1. ligi i prema prijavljenim igračima/igračicama (Paula i Josip Markati, Saša Suhodolčan, Viktor Grantverger i Marko Gredelj) boriti se za gornji dio tablice.

U 2. ligi će se natjecati drugi hodošanski sastav, u prošloj sezoni trećeplasirani u 3. ligi, koji prema sastavu (Franjo Zrna, Jurica Pandur, Davor Vidović, Vlado Granatir i povratnik iz Donjega Kraljevca Josip Pintarić) također dobro kotira i trebao bi biti u gornjoj polovici tablice.

Treća ekipa Hodošana (Josip i Jan Zrna, Karlo Markati, Josip Magdalenić, Damir Dominić i Franjo Krznar) igrat će u 3. ligi gdje ni u ovoj sezoni ne može računati na visoki plasman, jer će protiv sebe imati ekipe, koje su jednostavno bolje od nje. U istoj ligi će se natjecati i druga ekipa Donjega Kraljevca sastavljena od najboljih klupskih igrača, po sastavu ustvari prva, u kojoj su Miljenko Belovari, Mario Glavak, Marko Ružić i Mario Matić.

Za nju se također može reći da joj zbog istoga razloga u ovoj sezoni neće biti lako. Iz ekipe Donjega Kraljevca 1 od prošle sezone, koja je ispala iz 3. lige, a u novoj na njen zahtjev svrstana u 5. ligu, igrat će samo Marko Šupljika, kojemu su priključeni članovi bivše, rasformirane, treće ekipe, koja je iz 5. ispala u 6. ligu, redom veterani Tihomir Horvat, Josip Filipašić, Franjo Vadas, Matija Švenda, Valent Vlah i Đuro Čavlek. S obzirom na snagu ostalih ekipa u ligi slijedi im teška borba za ostanak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije