Održana skupština NK Međimurje

Održana je sjednica Skupštine NK Međimurje Čakovec, a na kojoj su usvojene izmjene i dopune Statuta usklađene s novim Zakonom o udrugama. Na Skupštini je podnijeto i izvješće o radu za prošlu godinu i prošlu natjecateljsku sezonu 2014./15. te izvješće o financijskom poslovanju kluba.

Ocijenjeno je da su, unatoč problemima oko nedostatka sredstava, realizirane sve planirane aktivnosti oko natjecanja, a što i potvrđuje plasman na kraju prošle sezone na sam vrh tablice (dijelili 2. i 3. mjesto s NK Koprivnicom).

Što se tiče financijskog poslovanja istaknuto je da u prošloj godini nije zabilježen gubitak, no gubici koji postoje preneseni su iz ranijih godina.

Nakon što su prihvaćena izvješća raspravljalo se i o izmjenama i dopunama Statuta, a koje su također prihvaćene. Vezano uz usklađenje sa Zakonom o udrugama imenovan je i likvidator, a to je Branko Kovačić iz Čakovca.

Sjednica Skupštine iskorištena je i za rješavanje drugih kadrovskih pitanja, a između ostalog izvršen je i izbor Nadzornog odbora od tri člana.

Skupština je usvojila i Odluku o nastavku aktivnosti oko preoblikovanja kluba u športsko dioničko društvo, a što u mnogome ovisi o pomoći i razumijevanju Grada Čakovca. Na kraju uže rukovodstvo kluba pozvalo je članove skupštine i simpatizere da se još više angažiraju u daljnjem radu kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije