Rajko Šarić i dalje predsjednik ŽRK Zrinski Čakovec

Na izbornoj skupštini Ženskog rukometnog kluba Čakovec uz članove kluba nazočni su bili predsjednik i tajnik Međimurskog rukometnog saveza Miljenko Topličanec i Vladimir Kramar. Jednoglasno su prihvaćena izvješća o financijskom radu za 2014. godinu, izvješće Nadzornog odbora i plan rada za 2015./2016. sezonu. Financijski okvir za narednu sezonu kreće se oko 700 000 kuna.

Za novog – starog predsjednika jednoglasno je izabran Rajko Šarić, za dopredsjednika Đuro Bel i sportsku direktoricu Ljubica Vrbančić. Upravni odbor Robert Kralj, Velimir Vrtarić, Željko Golik i Vesna Vugrinec. Tajnika i blagajnika izabrat će Upravni odbor. Nadzorni odbor čine Pavao Juršić kao predsjednik te Tomislav Horvat i Kristijan Hamer.

Jednoglasno je donesen novi Statut usklađen s odredbama Zakona o sportu i udrugama. Đuro Bel imenovan je likvidatorom.

U planu je uz ostalo rečeno da je cilj osigurati ostanak u prvoligaškom društvu, nastaviti s kvalitetnim radom s mlađim uzrastima, s jednom od dvije ekipe u trećoj ligi sjever osvojiti naslov prvaka, osigurati financije za rad igračkog pogona i naći nove sponzore, uvesti članarinu za članove kluba, nabaviti novu opremu, nastaviti adekvatnu suradnju s Gradom Čakovcem i Međimurskom županijom.

Namjera je s Međimurskim rukometnim savezom raditi na popularizaciji rukometa, osobito ženskog, raditi na osnivanju novih klubova te proširiti suradnju sa školama kako bi se osnažila baza i povećao broj mladih koji bi se uveli u rukometni svijet.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije