Igor Mihalac najbolji ribič Klena iz Svete Marije

>> Igor Mihalac najbolji ribič Klena iz Svete Marije

U nedjelju, 27. rujna na odvodnom kanalu HE Dubrava kod ribičkog doma društva, održano je Društveno natjecanje ŠRD-a Klen iz Svete Marije u kategoriji seniora.

Na natjecanje se prijavilo 10 natjecatelja. Ovako mali broj prijavljenih nije bilo skoro deset godina. Može se dijelom opravdati da su se u isto vrijeme (subota i nedjelja) održavala zadnja dva kola lige mladeži u Ozlju, neki možda nisu bili ni obaviješteni, a neki su već i umorni od preduge sezone. Vodostaj u kanalu je bio visok i jako je varirao. I po takvom vodostaju i uz loše vrijeme ipak je bilo solidnog ulova. Lovilo se tri sata.

Prvo mjesto je osvojio Igor Mihalac s ulovom od 5761 grama ribe, drugi je bio Dinko Golubić s ulovom od 4542 grama, dok je treći bio Želimir Pavlic s ulovom od 4060 grama.

Ostali plasirani su bili: 4. Tihomir Blatarić 3035 grama, 5. Stjepan Slaviček 2788 grama, 6. Kristijan Matas 2092 grama, 7. Kristijan Komorski 1536 grama, 8. Marinko Repić 936 grama, 9. Dragutin Peter 579 grama i 10. Darko Kranjec 552 grama.

Tog vikenda održavalo se i treće kolo Međimurske lige veterana na vodi Preloge u Ivanovcu. Narednog vikenda završava natjecanje u Prvoj ligi HŠRS, dva kola održat će se na jezeru Pakra-2 kod Banove Jaruge. Klen i Som moraju se jako potruditi da zadrže status prvoligaša, dok Glavatica iz Preloga mora jedan dan dobro odloviti.

Također u nedjelju završava i Međimurska liga veterana natjecanjem na vodi Mičigen u Podbrestu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije