Međimurje traži pobjedu nad Vukovarom

U 8. kolu 3. HNL istok Međimurje u subotu od 16:00 sati na stadionu Mladosti dočekuje Vukovar 1991. Klubovi su bodovno poravnati s 10 bodova, samo što su Čakovčani zbog bolje gol – razlike na 8. mjestu (+6), a Vukovar je na 11. mjestu (-6).

Čakovčani u dosadašnja tri domaća susreta imaju dvije pobjede i neriješen ishod, dok u gostima imaju tek jednu pobjedu i tri poraza. Vukovar kao gost u četiri susreta također ima jednu pobjedu i tri poraza i negativnu gol – razliku 4:13. U 1. kolu u Požegi ih je pobijedila Slavonija 3:0, 2. kolu u Slavonskom Brodu pobijedila ih ja Marsonia 4:1, u 4. kolu petarda Višnjevca 5:1, a u 6. kolu Vukovar je pomalo iznenađujuće slavio u Belišću 2:1. Prošlog vikenda kod kuće su odigrali s Đakovo – Croatiom 1:1.

Međimurje u sedam kola ima polovičan učinak s tri pobjede i tri poraza te jednim neriješenim ishodom. Protiv Vukovara vjerujemo da će čakovečki trener Mario Kovačević postaviti igru da se od prve minute krene na pobjedu i po gol kako bi sva tri boda ostala kod kuće.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije