Sportski vikend: Stolnotenisačice Hodošana otvaraju prvenstvo s Pulom

U susretu 1. HNL za žene Trnava iz Goričana dočekuje Split u derbiju kola u subotu u 16:00 sati, a Katarina Zrinski gostuje kod Pregrade.

U 3. HNL istok Međimurje dočekuje Vukovar u subotu od 16 sati.

U subotu od 16:00 sati u MŽNL Čakovec – Varaždin igrat će se tri međimurska susreta: Polet – Graničar, Nedelišće – Rudar i Centrometal – Mladost Komet. Nedjeljni su parovi Naprijed – Zadrugar, Pušćine – Sloboda, Zelengaj – Međimurec, Novi Marof – Varteks i Plitvica – Jalžabet.

Županijske nogometne lige počinju u 16:00 sati. U subotu u 1. ŽNL igraju Omladinac (NSR) – Spartak te u nedjelju od 10:00 sati Sloga (Č) – Mladost (Pal.). U 2. ŽNL skupina A subotnji par je Bratstvo (SV) – Borac (T), a u 2. ŽNL skupina B igrat će Napredak – Hajduk (B), Hajduk (Š) – Donji Koncovčak i Vučetinec – Mura.

U 1. rukometnoj ligi za žene Zrinski gostuje kod Zameta. U 2. HRL sjever igraju Prelog – Garešnica i Ludbreg – Čakovec. Na startu 3. HRL u subotu od 18:00 sati imamo lokalni derbi Nedelišće – Čakovec 2.

Odbojkaši Centrometala igrat će u osmini finala Kupa Hrvatske protiv OK Mlaka iz Rijeke. Oba susreta odigrat će se ovog vikenda u Nedelišću. Prvi susret igra se u subotu u 20:00 sati, a drugi susret u nedjelju u 11:00 sati.

U prvom kolo stolnoteniske Superlige za žene u subotu od 15:00 sati igraju Hodošan i Pula.

U vikendu koji je pred nama nastavlja se 3. šahovska liga. Parovi 6. kola su ŠK Stridon II Štrigova – ŠK Pretetinec, ŠŠK Mladost Varaždinske Toplice – ŠD Varaždin II ŠK Strahoninec – ŠK Miklavec, ŠD Međimurje Čakovec – ŠK Gornji Mihaljevec i ŠK Dinamo Palovec – ŠK Mursko Središće.

U 8. kolu 4. šahovske lige igrat će: ŠK Gardinovec – ŠK Nikola Zrinski G. Kuršanec, ŠK Sloboda II Mihovljan – ŠK Goran Lopatinec, ŠŠK Marof Novi Marof – ŠK Gornji Mihaljevec II, ŠK Nedelišće – ŠK Lepoglava te ŠU Metalac Ladanje Donje – ŠK Prelog.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije