Nogometni vikend u Vučetincu

Ovaj vikend u sportsko-rekreacijskom centru u Vučetincu odigrati će se čak četiri nogometne utakmice. Sportski vikend započinje utakmicom 8. kola 2. B međimurske lige između NK Vučetinca i NK Mure iz Hlapičine s početkom u 16:00 sati.

‘Užitak je igrati na domaćem igralištu, stalno imamo velik broj gledatelja na domaćim utakmicama te se nadamo da će tako biti i ove subote, a mi ćemo se probati odužiti dobrom igrom i pobjedom u subotu’, izjavio nam je tajnik kluba Jeronim Moharić.



Dvadesetak djece mlađih uzrasta iz Vučetinca uključeno je u Školu nogometa Sveti Juraj na Bregu koju čine četiri kluba iz općine. Unatoč suparništvu seniorskih ekipa klubovi dobro surađuju u okviru škole nogometa te je dogovoreno je da će se utakmice mlađih uzrasta igrati na svim igralištima pa tako u nedjelju u 10 sati pioniri Škole nogometa Sveti Juraj na Bregu igraju svoje 6. kolo protiv Mladosti iz Selnice na igralištu u Vučetincu.

U nedjelju u 13 sati će i veterani Venere-PMP-a odigrati svoje 6. kolo protiv Bratstva iz Jurovca na igralištu u Vučetincu.
Iako Vučetinec još nema registrirane veterane, u ponedjeljak će se u 16 sati odigrati egzibicijski susret veterana Vučetinca protiv veterana NK Budućnosti iz Podbresta. Ekipa veterana Budućnosti iz Podbresta je prvak veteranske lige istok, ali Vučetinčari pripremaju sastav s kojim bi mogli iznenaditi prvake.



NK Vučetinec poziva gledatelje da u subotu, nedjelju ili ponedjeljak posjete njihov novi sportsko-rekreacijski centar u Vučetincu i uživaju u nogometnim utakmicama svih uzrasta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije