Nino Bašek pobjednik Otvorenoga jesenskog stolnoteniskog turnira u Belici

Nino Bašek, prvotimac STK Male Subotice, iznenađujući je pobjednik Otvorenoga jesenskog stolnoteniskog turnira odigranoga u nedjelju u Zadružnom domu u Belici. Njegovo prvo mjesto potpuno je zasluženo s obzirom da je do njega došao eliminacijom dosadašnjih višestrukih pobjednika, članova STK Čakovca, Michella Čeha, u polufinalu, i Sinišu Ajdarpašića, u finalu, te da je prije toga u četvrtfinalu bio bolji i od drugoplasiranoga na ovogodišnjem ljetnom turniru Nikole Varge iz Draškovca.

U borbi za treće mjesto Čeh je nadigrao još jednoga dosadašnjega pobjednika, također prvotimca Čakovca, Miljenka Perasa, koji je jedini na turniru, i to u kvalifikacijskoj skupini, savladao Bašeka.

Plasman među najboljih osam izborili su još igrači Donjega Kraljevca Mario Glavak i Marko Ružić te član Udruge stolnotenisača amatera Belica, uspješnoga organizatora turnira, Nikola Merdanović.

Medalje trojici prvoplasiranih u ime domaćina predali su predsjednik Josip Habijan Đus i Sanja Cofek uz asistenciju voditelja turnira Slavka Tratnjaka, a turnir su svojim donacijama pomogli PP Vinković, Poljoopskrba i Caffe bar Cupidon iz Belice te Općina Belica i gospodin Ivan Obadić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije