Pravedna podjela bodova

Na otvaranju sezone 2015./2016. II. HRL-sjever za rukometaše MRK Čakovec i gosti iz Virovitice su podijelili bodove odigravši 24:24. Do samoga kraja utakmica je bila rezultatski vrlo neizvjesna.

Nakon početnog vodstva gostiju domaći rukometaši ipak i uprkos neuobičajeno lošoj realizaciji u 20-toj minuti ostvaruju rezultatsku prednost i na odmor odlaze s +3 (13:10). Sve do 45-te minute i rezultata 19:15 čini se da će Čakovec uvjerljivo pobijediti.

Međutim borbeni i uporni gosti se ne predaju i u 55-toj minuti rezultat glasi 22:20 za goste. Ipak MRK Čakove’ zbija redove i uspijeva osvojiti dragocjeni bod.

Iako je dojam da su se gosti mučili s obranom domaćih ipak su Čakovčani ti koji na kraju mogu biti sretni što su nakon brojnih kvalitetno stvorenih nerealiziranih izglednih prilika i tehničkih pogrešaka te u ključnim momentima par dvojbenih sudačkih odluka na njihovu štetu, ipak uspjeli osvojiti prvi bod u novoj sezoni. Najbolji pojedinac susreta bio je gostujući vratar.

Sastav MRK Čakovec: Petek Marko, Petek Nikola (1), Zadravec Karlo (2), Balog Igor (2), Hutinec Manuel (2), Horvatić Dario, Barić Luka (3), Škrobar Vedran (5), Krajner Igor (2), Belić Mario (5), Sermek Luka (2), Toplek Vjeran te vratari Horvat Ivan, Marciuš Nikola i Kovačević Benjamin. Trener: Kuček Saša.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije