Judo klub Zrinski Čakovec upisuje nove članove

Judo klub Zrinski Čakovec poziva djevojčice i dječake osnovnoškolskog uzrasta na upis novih članova. Dani otvorenih vrata traju kroz cijeli rujna i listopad, a treninzi se održavaju u u dvorani Streljane Čakovec na SRC Mladost (Sportska ulica – između bazena i stadiona SRC Mladost). Treninzi se održavaju u terminima, ponedjeljkom i srijedom s početkom u 18:30 sati, a predviđeni su za djecu u dobi od 6 do 14 godina.

Vodstvo i organizaciju kluba čine redom bivši džudaši od kojih možemo istaknuti stručni dio; prof. Milivoj Bujanić, prof. Ksenija Vabec, Robert Vidović i Darko Kožić, koji su u klubu aktivni kao treneri i organizacijski dio koji vodi predsjednik kluba Velimir Pavlic.

Treninzi se sastoje od dijela fizičke pripreme, motoričkih i koordinacijskih sposobnosti, razvijanja osjeta ravnoteže te tehničkog dijela gdje se izmjenjuju tehnike bacanja u stojećem stavu i tehnike u parteru kao zahvati držanja, poluge i gušenja. Tehnički dio je prilagođen pripremanju mladih džudaša za polaganje pojaseva kao i taktičkom dijelu za budući natjecateljski period.

U džudo školi, u predstojećoj sezoni, postavljeni su ciljevi daljnjeg kontinuiranog razvijanja kluba u vidu promicanja džuda, sudjelovanja na sportskim natjecanjima, polaganja pojaseva, odlazaka na razmjenu treninga s prijateljskim klubovima i održavanja ljetnih kampova. Specifičnost džuda, kao sporta s elementima vještine, vidljiva je na svakom treningu, jer džudo ima učinkovito djelovanje na psiho-fizički razvoj i stvaranje osjećaja samodiscipline i samokontrole.

Kontakti: Milivoj Bujanić, prof. TZK, mob.: 098/93 335 75, Velimir Pavlic, predsjednik kluba, mob.: 092/15 718 41

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije