Komentar nedjeljnog kola: Petica Katarine Zrinski, uspješni Međimurec i Rudar

>> Komentar nedjeljnog kola: Petica Katarine Zrinski, uspješni Međimurec i Rudar

U 1. HNL za žene više nego uspješno otvaranje prvenstva bilo je za Katarinu Zrinski iz Čakovca. Naše djevojke slavile su u gostima kod Dinamo – Maksimira 5:1. Hat – trick postigla je Martina Krog, jedan gol je dodala Ivona Vugrinec, a jedan gol su si Zagrepčanke zabile same. Moramo pohvaliti naše nogometašice jer je u subotu bila uspješna i Trnava koja je porazila Omblu 7:0 (po dva gola Perice Cicijelj i Mije Kalašić te jedan Mihaele Horvat, Klare Radmanić i Andreje Valušek).

MŽNL: Međimurec i Rudar uspješni

U MŽNL Čakovec – Varaždin Rudar je slavio u gostima kod Zadrugara 3:2. Prvi dio završio je 1:1, a gol za Rudar dao je Čalopa u 20. minuti. U nastavku je dvostruki strijelac bio Dario Šoltić koji je u 60. minuti realizirao kazneni udarac, a drugi gol je postignuo u 80. minuti.

Tri gola i tri boda Međimurca protiv Naprijeda. Međimurec je slavio 3:0 s golom Kregara u prvom dijelu i dva gola Saše Treske u nastavku.

U Kotoribi poraz Graničara od Novog Marofa 1:2. Poluvrijeme je bilo 1:1, a gol za domaćine je postignuo Matotek. Gosti su slavili pogtokom desetak minuta prije kraja susreta.

Jalžabet je porazio Pušćine 4:0. Već je na poluvremenu bilo 3:0, a hat – trick je postignuo Medved.

Varteks je bio bolji od Nedelišća 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:1, a jedini gol za našu ekipu postignuo je Marčec u 6. minuti.

MŽNL Čakovec – Varaždin: subota Sloboda Slakovec – Centrometal 2:1, Mladost Komet – Plitvica 6:0 i Polet – Zelengaj 2:3. Nedjelja Međimurec – Naprijed 3:0, Graničar – Novi Marof 1:2, Jalžabet – Pušćine 4:0, Varteks – Nedelišće 2:1 i Zadrugar – Rudar 2:3.

U Domašincu poraz Dinama od Trnave


1. ŽNL: Tri gostujuće pobjede

U osam nedjeljnih susreta domaćini su slavili u pet susreta, a uspješni su u gostima bili Trnava, Jedinstvo (GM) i Sloga (Č). Čakovečka Sloga je na vrhu s 13 bodova, slijede Spartak 12 i Trnava 11. Na začelju je Sokol koji je jedini bez učinka u ovom prvenstvu.

Minimalna pobjeda Mladosti (SM) kod kuće

1. ŽNL: Mladost (I) – BSK 2:0, Mladost (SM) – Omladinac (NSR) 1:0, Dinamo (D) – Trnava 1:2, Galeb – Jedinstvo (GM) 0:1, Spartak – Polet (P) 2:0, Dinamo (P) – Sloga (Č) 0:2, Sloboda (M) – Sokol 3:1, Kraljevčan 38 – Mladost (Pal.) 1:0.

Dinamo (D) – Sloga (Č)

Spartak – Polet (P)



2. ŽNL skupina A: Samo Hodošanu gostujući bodovi

Croatia je poražena od Hodošana 0:3 i to je jedini susret gdje su gosti uzeli sva tri boda. Do gostujućeg boda došao je i Omladinac (M) koji je u Miklavcu kod Budućnosti odigrao 1:1 ka i Omladinac (DS) koji je kod ČSK-a odigrao 2:2. Na vrhu je i dalje Dubravčan sa stopostotnim učinkom s 15 bodova, a slijede Strahoninec i Hodošan s 13.

Uvjerljivi Strahoninec protiv Draškovca u proslavi gola

2. ŽNL skupina A: subota Bratstvo (SV) – Vidovčan 0:0. Nedjelja Dubravčan – Dubrava 4:0, Strahoninec – Draškovec 4:0, Borac (T) – Jedinstvo (NSD) 5:1, Budućnost (M) – Omladinac (M) 1:1, ČSK – Omladinac (DS) 2:2, Drava (DM) – Otok 2:0, Croatia – Hodošan 0:3.

Borac (T) – Jedinstvo (NSnD)


2. ŽNL skupina A: Samo Zasadbreg pobijedio kod kuće

Domaćini se nisu baš proslavili u ovoj ligi. U šest nedjeljnih susreta samo je Zasadbreg kod kuće pobijedio Slogu (Š) 3:2, a svi ostali ili su remizirali ili su poraženi. Pobjeda je na vhu i u gostima je porazila Trnovec 2:1, a drugoplasirani Hajduk (Š) bio je uspješan kod Mura gdje je slavio 1:0.

2. ŽNL skupina B: subota Vučetinec – Napredak 4:1, Donji Koncovčak – Hajduk (B) 2:2. Nedjelja Venera – Šenkovec 0:1, Trnovec – Pobjeda 1:2, Mura – Hajduk (Š) 0:1, Bratstvo (J) – Plavi (Pek.) 2:2, Zasadbreg 77 – Sloga (Š) 3:2, Zebanec – Mali Mihaljevec 1:4.

3. ŽNL: Efikasni strijelci

Izgleda da je ugodno i toplo nedjeljno popodne pogodovalo strijelcima u trećoj ligi. U šest susreta postignuto je 43 golova ili u prosjeku više od 7 po susretu. Vodeći Podturen pobijedio je u gostima Dinamo (Ž) 8:1. Najefikasnija je bila ekipa Budućnosti koja je u Podbrestu pobijedila Parag 10:0.

3. ŽNL: Dinamo (Ž) – Podturen 0:10, Mladost (S) – Torpedo 0:3, Eko – Bratstvo (P) 4:4, Mladost (D) – Borac (DH 7:1), Jadran – Radnički 3:2, Parag – Budućnost (P) 0:10 /u Podbrestu/. Drava (K) je slobodna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije