Uz Dane općine u Kotoribi održani međuulični sportski susreti

U sklopu obilježavanja Dana općine Kotoriba u subotu 12. rujna na igralištu kod starog vrtića, održani su međuulični sportski susreti koje su oganizirali članovi MNK Klub 75 i Ogranak UHVDR-a.

Ekipe su osim gađanja zračnom puškom, svoje snage odmjerile u malom nogometu, odbojci na pijesku i stolnom tenisu. U stolnom tenisu se natjecalo devet ekipa, pet ih je bilo u odbojci na pijesku, a četiri u malom nogometu. Prema plasmanima zbrajali su se bodovi pa su tako zbirno najbolji bili natjecatelji iz Ulice kralja Tomislava združeni s natjecateljima iz Donjeg kraja.

Drugo mjesto osvojila je ekipa sastavljena iz ulica Josipa Slavenskog i kralja Petra Krešimira IV, dok je treće mjesto pripalo natjecateljima Ulice Ruđera Boškovića.

U streljaštvu su ekipno najbolji bili članovi Ogranka UHVDR-a, drugi su bili strijelci iz Podružnice umirovljenika, a treći iz Radne ekipe. Pojedinačno je, sa 143 kruga, najbolji bio Josip Horvat, do njega se plasirao Stanislav Trstenjak sa 134 kruga, dok je treće mjesto pripalo Ivici Ujlakiju koji je osvojio 132 kruga. Svi ovi strijelci dolaze iz Ogranka UHVDR-a.

Nagrade u vidu sportskih majica najboljim ekipama uručio je općinski načelnik Ljubomir Grgec, dok su natjecatelji u gađanju zračnom puškom primili medalje. Sve natjecatelje i mještane Općina je počastila besplatnim bogračem.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije