Danas OK Centrometal organizira Trofej Nedelišća

Nakon što je momčad odbojkaša Centrometala kompletirana, marljivo se priprema za novu sezonu. Ekipa trenira jednom ili dva puta na dan, već prema planu trenera Kovačića.

U nedjelju je na rasporedu tradicionalni Trofej Nedelišća. U 11:30 sati igraju polufinale protiv Varaždin Volleya, a u slučaju pobjede u finalu od 15:00 ih čeka bolji iz susreta slovenskog Šempetra i mađarskog Sumega.


Centrometal je otkazao nastup na turniru “Zagrebački odbojkaški velikani” koji se trebao igrati krajem drugog tjedna. Naime zbog suspenzije zagrebačke Mladosti od strane HOS-a, u slučaju nastupa Centrometal bi isto tako mogao biti kažnjen. Stoga je za petak 18. rujna dogovoren nastup u slovenskom Šempetru. U pregovorima su nastupi na turnirima u Varaždinu i Murskoj Soboti.

Sa službenim natjecanjem se kreće u subotu 3. listopada kada se igra prva utakmica osmine finala Kupa Hrvatske. Kako je Centometal nositelj, prvu će utakmicu igrati u gostima, a uzvrat u srijedu 21. listopada. Protivnik će se znati nakon ždrijeba koji će se održati 25. rujna.

Liga počinje 10. listopada, a raspored još nije poznat. U 2015. odigrat će se 11 kola, plus četvrtfinale i Final four Kupa Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije