Danas Međimurje domaćin Mladosti (A) i susreti nogometnog kupa

Srijeda će nam biti u znaku nogometa. U susretu 3. HNL istok Međimurje od 17:00 sati dočekuje Mladost iz Antina. Čakovčani u prva tri susreta imaju pobjedu, remi i poraz i s 4 boda su 7. na tablici. Gosti u tri susreta imaju dva minimalna domaća poraza od Bjelovara 0:1 i Đakovo Croatije ovog vikenda 0:1, dok su u gostima u pomalo nevjerojatnom rezultatu poraženi od Belišća čak 9:4.

Na rasporedu su u srijedu i susreti šesnaestine finala kupa MNS-a od 17:00 sati: Kraljevčan 38 – Sloboda (Slakovec), Borac (Turčišće) – Međimurec, Rudar – Graničar (Kotoriba), Venera – Dinamo (Palovec), Mura – Omladinac (Novo Selo Rok), Dinamo (Domašinec) – Mladost (Palinovec), Mladost (Sveta Marija) – Hodošan, BSK – Sloga (Čakovec), Sloga (Štrigova) – Mladost (Ivanovec), Naprijed – Nedelišće, Polet (Pribislavec) – Mladost (Prelog), ČSK – Šenkovec, Spartak – Trnava i Polet (Sveti Martin na Muri) – Plavi (Peklenica).

U prvom susretu odigranom prošle srijede Jedinstvo (GM) je poražena od Centrometala 2:4, a naredne srijede preostaje još posljednji susret u kojemu će Podturen ugostiti Međimurje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije