FOTO: Memorijalni turnir Bojan Zvošec osvojila ekipa “Nemaš to pravo”

>> FOTO: Memorijalni turnir Bojan Zvošec osvojila ekipa “Nemaš to pravo”

Na ovogodišnjem 20. streetball turniru koji petu godinu nosi naziv Memorijalni turnir Bojan Zvošec, sudjelovalo je deset ekipa. Turnir je u organizaciji Košarkaškog kluba Kotoriba u subotu, 22. kolovoza odigran u tamošnjem Sportskom parku.

Prije uzbudljivih haklova ekipe je pozdravio predsjednik Miljenko Fuš koji je kazao kako ovaj turnir svake godine posvećuju tragično preminulom Bojanu koji je bio veliki prijatelj i zaljubljenik košarke. Nakon razigravanja po skupinama četiri najbolje ekipe našle su se u završnici turnira.

U utakmici za treće mjesto “Heroji strasti” iz Donjeg Kraljevca bili su bolji od domaće ekipe MNK Klub 75 rezultatom 21:15. U zanimljivom finalu našle su se ekipe “Nikud nikam” iz Kotoribe u sastavu Goran Munka, David Štefić, Vedran Habuš i Dario Lukša te ekipa “Nemaš to pravo” iz Koprivnice za koju su igrali Marijan Indir, Darko Sačer, Leon Ivandić i Mihael Laptoš. Koprivničanci su slavili rezulatatom 21:15.

Dopredsjednik kluba Roberto Ujlaki najboljim ekipama predao je pehare, dok je pehar za fair play osvojila najmlađa ekipa na turniru koji su se nazvali “Flamers”. Održano je i zanimljivo natjecanje u pogađanju trica. Od 40 prijavljenih igrača i gledatelja najbolji je bio Leon Ivandić iz Koprivnice koji je od 9 pokušaja pogodio 7 trica. Čestitke najboljima uputila je i Blaženka Zvošec, Bojanova supruga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije