Generalka Centrometala i Nedelišća

Još dvojica nogometaša ove će sezone nositi dres Nedelišća. U kadru je trenutno 20-tak igrača, a generalka prije početka sezone odigrat će se u Macincu protiv Centrometala u subotu od 17:30 sati.

Konkurenciju u veznom redu pojačao je Mladen Filipović, rođen 28. travnja 1987. u Virovitici. Karijeru je započeo u Slaven Belupu gdje je igrao juniorsku 1. HNL (između ostalih i s našim Juricom Vručinom, ali i Matom Jajalom koji je danas u Palermu), zatim 2006. prelazi u Koprivnici koja je tad igrala u 2. HNL. Vraća se u Slaven Belupo, ali nije zaigrao u 1. HNL te odlazi u Orašje gdje igra Premijer ligu BiH, nakon toga u Suhopolje gdje zajedno s Goranom Međumurcem i Ivanom Egrijem igra 2. HNL. Posljednjih pet godina File je proveo u Slatini, gdje je bio i kapetan, u 3. HNL – Istok i Sjever i Papuku iz Orahovice s kojim je prošle sezone osvojio naslov prvaka 1. ŽNL Virovitičko-podravske županije.

Stigao je i obrambeni Nikola Branilović, rođen 5. ožujka 1986. godine koji je karijeru započeo u našem klubu. 2007. odlazi u Čakovec, nakratko u varaždinsku Slobodu u vrijeme kad je igrala 3. HNL – Istok, 2012. u čakovečku Slogu, nakon toga u Šenkovec, dok je prošle sezone u samo dvije utakmice nastupio za Slobodu iz Slakovca. U 2002. upisao je nekoliko nastupa za nacionalnu U-17 reprezentaciju, donosi nk-nedelisce.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije