Počinju nogometne lige, turniri u organizaciji Međimurca i Poleta (SMnM)

Ovog se vikenda igraju kvalifikacije turnira Međimurec 2015. za nogometaše U12 u kojima će nastupiti klubovi iz Međimurske i Varaždinske županije. U kvalifikacijama će biti 10 klubova, a najbolji će steći pravo nastupa na glavnom turniru. Kvalifikacije počinju u subotu u 10:00 sati i traju dva dana. Sudjeluju klubovi: grupa A kvalilfikacija: Zelenko, Varteks, Podravina, Sloga, Polet i grupa B kvalifikacija: Varaždin, Nedelišće, Graničar, Spartak, Rudar. Raspored pogledajte ovdje.

Počinju međimurske nogometne lige i u subotu na rasporedu imamo četiri susreta. U 1. ŽNL u subotu od 17:30 sati igrat će Omladinac (NSR) – Jedinstvo (GM) i Mladost (SM) – Sloga. U 2. ŽNL – skupina A subotnji susret je Bratstvo (SV) – Omladinac (M), a u skuini B Vučetinec – Plavi (Pek.). Sve ostale parove pogledajte ovdje.

Škola nogometa Sveti Martin pod pokroviteljstvom HNS-a u subotu poslijepodne organizira kadetski turnir prvoligaša. Na turniru sudjeluju momčadi: HNK Rijeka (Rijeka), NK Slaven Belupo (Koprivnica), NK Međimurje (Čakovec), NK Lokomotiva (Zagreb), NK Zavrč (Zavrč) i domaća momčad NK Polet. Kadetski turnir je dio proslave 50 godina postojanja NK Polet. Parove i satnicu pogledajte ovdje.

NK Rudar u subotu igra pripremnu utakmicu sa slovenskim trećeligašem NK Velika Polana u 17:30 sati u Murskom Središću. U isto vrijeme igrat će u Macincu Centrometal i Nedelišće.

Ove subote održava se još jedan teniski turnir u organizaciji TK Nedelišće. Prijave su otvorene do samog dana turnira te se ovim putem pozivaju svi rekreativci od 12+ na igru i cijelodnevno druženje. Osigurane su nagrade najboljima. Osim tenisa, na terenima Sportskog parka Trate u Nedelišću možete uživati u odbojci (besplatan najam terena uz prethodnu rezervaciju), nogometu, visećoj kuglani, stolnom tenisu i još mnogočemu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije