NŠ Međimurje Čakovec 2005. najbolja u Lendavi

U nedjelju 9. kolovoza u susjednoj Sloveniji, na terenima NK Nafta 1903 Lendava u Lendavi, održan je jaki međunarodni turnir kategorija U-11 i U-13. O kvaliteti turnira najviše govore same ekipe koje su sudjelovale: NK Nafta 1903 Lendava (SLO), ZTE Zalaegerszeg (HUN), GAK Juniors Graz (AUT), ILLÈS AKA- Haladás Szombathely (HUN), NK Maribor (SLO) i NK Međimurje Čakovec (CRO).



Veliki, zapaženi uspjeh postigla je ekipa Nogometne škole Međimurje Čakovec generacija 2005., pod vodstvom trenera Damira Lepena, osvojivši 1. mjesto i zlatnu medalju. Utakmice nisu bile nimalo lake, ako se uzme u obzir popis sudionika i sjajnih ekipa, ali i užareni travnjak i visoke temperature.

Dečki su se u svakoj utakmici borili do zadnje sekunde i pokazali veliku volju, zajedništvo i želju za pobjedom, pa ni rezultat nije izostao. Ekipa je u 4 utakmice izborila pobjede s značajnom gol razlikom 14:3. Donosimo rezultate utakmica naših talentiranih nogometaša: u skupini: ILLES AKA- Haladas Szombathely – NŠ Međimurje Čakovec 1:2 NŠ Međimurje Čakovec – NK Maribor 4:1. Polufinalna utakmica: NŠ Međimurje Čakovec – NK Nafta 1903 Lendava 4:0 Finale: ILLES AKA- Haladas Szombathely – NŠ Međimurje Čakovec 1:4.


Za pobjedničku ekipu nastupali su sljedeći nogometaši: Matej Marciuš, Domagoj Lukman, Jan Vibovec, David Bujanić, Jura Rodek, Robi Vugrinec, Luka Balent, Nikola Krištofić, Fran Janušić, Dino Horvat, Luka Meglić i Sven Lesjak. U pauzi između utakmica organizator je omogućio nogometašima ručak i kupanje u obližnjim Termama Lendava pa su dečki uživali, kako na terenu, tako i van njega.

Ovaj je turnir poslužio kao sjajni uvod u novu sezonu u 1. HNL Sjever U-10, i pokazao je odličnu formu nogometaša pred skori početak natjecanja. Na kraju, spomenimo i pojedinačne uspjehe: golman ekipe Matej Marciuš bio je proglašen najboljim golmanom turnira, dok se suigrač Dino Horvat može pohvaliti peharom za najboljeg igrača turnira. Čestitamo i njima, uz zahvalu i svim ostalim nogometašima bez kojih ova dva sjajna pojedinca ne bi ostvarila ovakav uspjeh.



Na kraju, NŠ Međimurje se ovim putem zahvaljuje malim nogometašima na sjajnom rezultatu, treneru Damiru Lepenu na odličnom vođenju ekipe, organizatorima na sjajnoj organizaciji turnira i naravno, roditeljima na velikoj podršci svojim mališanima koja ih je pratila, kao i uvijek, kroz sve utakmice i bila 8. igrač na terenu. Zaželimo dečkima i treneru još puno ovakvih uspjeha koji su rezultat stručnih, redovnih treninga, zalaganja, discipline i želje za uspjehom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije