Hodošan najbolji na turniru u Donjem Pustakovcu

>> Hodošan najbolji na turniru u Donjem Pustakovcu

U subotu 8. kolovoza, u Donjem Pustakovcu održan je tradicionalni, 7. po redu, Malonogometni turnir između naselja općine Donji Kraljevec, u organizaciji Kluba mladih “Pustakovčan” te pod pokroviteljstvom Općine Donji Kraljevec. Šest naselja bilo je podijeljeno u dvije skupine, Istok i Zapad.

U skupini Istok najbolja je bila ekipa Hodošana, s po jednom pobjedom nad ekipama Donjeg Kraljevca i Donjeg Hrašćana, čime se plasirala u finale. U drugoj skupini najbolja je bila ekipa Donjeg Pustakovca, također s po jednom pobjedom nad ekipom Palinovca i ekipom Svetog Jurja u Trnju. Treće mjesto zauzela je ekipa Donjeg Kraljevca, a u finalnoj utakmici susreli su se Hodošan i Donji Pustakovec. Naslov najboljih zasluženo su osvojili dečki iz Hodošana.

Za vedro i zabavno ozračje pobrinula se Grupa Flash, čiji su članovi sve okupljene zabavljali do ranih jutarnjih sati. Osim napetih utakmica i dobre svirke, organizirana je i humanitarna tombola za Nikolinu Glad. Klub mladih “Pustakovčan” zadovoljan je sveukupnim ishodom turnira te zahvaljuje svim igračima, navijačima i gostima što su odvojili svoje vrijeme i prisustvovali događaju te ujedno i pomogli Nikolini.

Rezultati malonogometnog turnira:
SKUPINA ISTOK
DONJI KRALJEVEC – HODOŠAN 0:3
DONJI KRALJEVEC – DONJI HRAŠĆAN 8:2
HODOŠAN – DONJI HRAŠĆAN 1:0

SKUPINA ZAPAD
PALINOVEC – SVETI JURAJ U TRNJU 4:2
DONJI PUSTAKOVEC – PALINOVEC 2:1
SVETI JURAJ U TRNJU – DONJI PUSTAKOVEC 0:2

ZA 3. MJESTO: DONJI KRALJEVEC – PALINOVEC 3:2

FINALE: DONJI PUSTAKOVEC – HODOŠAN 1:2

Poredak:
1. Hodošan
2. Donji Pustakovec
3. Donji Kraljevec
4. Palinovec
5. Sveti Juraj u Trnju
6. Donji Hrašćan

Najbolji strijelac: Hrvoje Slaviček (Donji Kraljevec). Najbolji vratar s najmanje primljenih golova: Karlo Baranašić (Hodošan).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije