U Vratišincu 30. memorijalni turnir Danijel & Bajo

Po 30. puta u Vratišincu Rukometni klub Sokol organizira memorijalni rukometni turnir koji zadnjih 7 godina nosi ime po dvojici prerano preminulih igrača, Bukovec Danijela i Frakaš Zlatka. Ove godine turnir je međunarodnog značaja jer se za titulu pobjednika uz domaćina RK Sokol Vratišinec, RK Nedelišće i RK Gola bore i rukometaši Egerszejia iz Zalaegersega.



Naravno da turnir neće proći bez onih iskusnih pa je prije utakmice za treće mjesto dogovorena i utakmica domaćih veterana te prijatelja veterana također iz mađarskog Zalaegersega.

Turnir će započeti u subotu 15. kolovoza u 17.00 sati svečanim otvaranjem turnira te polaganjem vijenaca na grobove preminulih igrača. Finalni dvoboj se predviđa oko 21.30 sati nakon čega će se proglasiti najbolji igrač, najbolji golman, najbolji strijelac, najmlađi igrač, naj fair-play ekipa te biti uručeni pehari ekipama.



Sve to će se odvijati na rukometnom igralištu OŠ Dr. Vinka Žganca u Vratišincu pod reflektorima. Za sve sudionike i ljubitelje rukometa domaćin priprema bograč te niz osvježenja uz neizostavne vratišinske langoše.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije