Međimurski nogometni derbi s prizvukom mora

>> Međimurski nogometni derbi s prizvukom mora

U Oporovcu je odigrano polufinale turnira prvaka nogometnih liga. U prvom susretu je Hajduk Brezje pobijedio Jedinstvo Gornji Mihaljevec 2:0 s jednim golom u svakom poluvremenu. U drugom susretu domaćin Galeb je bio bolji od Mladosti iz Palinovca 2:0 također s jednim golom u svakom poluvremenu.

Hajduk Brezje


U nedjelju od 18:00 sati finale će u Oporovcu igrati Galeb i Hajduk Brezje. Prema imenima klubova ovo bi bez problema mogao biti morski susret, no riječ je finalu turnira prvaka međimurskih nogometnih liga.

U prijateljskom susretu Međimurje i druga ekipa Slaven Belupa odigrali su 2:2, a Kristić za Čakovčane nije realizirao najstrožu kaznu. Međimurje je povelo golovima Ujlakija i Vuka, a gosti su izjednačili golovima Furmeka i Bogojevića.

Nedelišće je poraženo od Plavih iz Peklenice 2:4. Trnovec u nedjelju obilježava 30 godina rada kluba pa od 18:00 sati ugošćuje Nedelišće.

Rudar – Dinamo II



Rudar je u Murskom Središću ugostio drugu ekipu zagrebačkog Dinama. Dinamovcu su bili uspješniji 2:0. Dubrava Sivica je poražena od GNK Dinamo II 0:13. Zagrepčani su bili na pripremama u Svetom Martinu na Muri, a s obzirom na broj igrača mogli su istovremeno odigrati dva susreta.

U 1. kolu Međimurskog nogometnog kupa u nedjelju u 18:00 sati kup natjecanje otvaraju Drava Kuršanec i Bratstvo Savska Ves.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije