Daigo Ogino, Tomoki Kai, Piškor, Kamenić i Levatić stigli u NK Međimurec

U NK Međimurcu pripreme za predstojeću sezonu u punom su jeku. Započele su 18. srpnja, trenira se pet puta tjedno, a trener Antun Jukić ima na raspolaganju dvadesetak igrača.

O prinovama nam je predsjednik kluba Mišel Ganzer rekao: “Kao što smo i najavljivali, zadržali smo veliku većinu igrača koji su predstavljali osovinu za prošlogodišnji uspjeh i plasman u Međužupanijsku ligu. Uz taj kvalitetan kadar pojačali smo se s još nekoliko odličnih igrača te je već sad očito da će trener imati velikih slatkih muka pri formiranju sastava.

Davor Piškor

Klubu su se priključili Davor Piškor, poznati bivši igrač klubova 1. HNL, a posljednji angažman imao je u Austriji. Dominik Kamenić, mladi, perspektivni igrač koji je pristigao iz NK Međimurja te Marinko Levatić koji je zadnje nastupe imao za NK Jalžabet.

Prije nekoliko dana treninzima su se priključili još dvojica igrača iz dalekog Japana: Daigo Ogino i Tomoki Kai. Obojica su pristigla iz klubova druge crnogorske lige, a veliku podršku klubu u ostvarenju ovog transfera pružio je poznati ugostitelj Zlatko Kovač.

S pripremnim uakmicama započet će se ove subote i to s trećeligašem NK Varaždinom u 18 sati na igralištu NK Međimurca. Nakon toga sudjelovat ćemo na turniru u organizaciji NK Nedelišća, a potom će uslijediti utakmica s NK BSK Belica i završna provjera pred prvenstvo s NK Međimurjem.

Marinko Levatić

U klubu je uistinu odlična atmosfera, odaziv i pristup igrača trenizima ravan profesionalnim nogometašima te svi s velikim nestrpljenjem očekujemo početak nove sezone u kojoj nam se sprema niz lokalnih derbija i odličnih utakmica.

Kao novajlija u ligi, ne možemo i ne želimo previše ambiciozno najavljivati velike ciljeve, no svi dosadašnji pokazatelji i zbivanja u klubu daju nam za pravo najaviti da ćemo igrati vrlo respektabilnu ulogu u Međužupanijskoj ligi.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije