Ekipa GK Sv. Martin-Međimurje II pobjednik 2. Lige

Od 17. do 19. srpnja na terenima Golf & Country Cluba Zagreb odigrana su posljednja 3 kola 1. i 2. Lige gospode u organizaciji Hrvatskog golf saveza. Ove sezone Golf klub Sv. Martin-Međimurje sudjelovao je s jednom ekipom u 1. ligi te jednom u 2. ligi.

Ekipa “GK Sv. Martin-Međimurje I” osvojila je 9. mjesto od 10 ekipa u 1. ligi te je osigurala ostanak u 1. ligi što je velik uspjeh u vrlo jakoj konkurenciji odličnih igrača iz cijele Hrvatske. Za ekipu u 1. ligi nastupali su: Damir Cilar, Goran Makovac, Kristijan Antolović, Zlatko Sraka, Ivan Horvat te Mladen Dokleja.

Još veći uspjeh ostvarila je ekipa “GK Sv. Martin-Međimurje II” koja je postala pobjednik 2. lige te ostvarila plasman u 1. ligu za sezonu 2016. Za ekipu u 2. ligi nastupali su: Marjan Vinko, Miljenko Balić, Boris Lazar, Dubravko Horvat, Miroslav Novinščak te Krešimir Žinić.

Tako će u sezoni 2016. GK Sv. Martin-Međimurje biti zastupljen s dvije ekipe u 1. ligi gospode što je sjajan uspjeh za tako mali klub s relativno malim brojem igrača. Želite li se okušati u ovoj plemenitoj igri, klub tijekom cijele godine organizira školu golfa. Za detaljne informacije možete se obratiti tajniku kluba (Davor Balaško, 098 1745 106, dbalasko@gmail.com).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije