Slakovčanima cilj gornji dio tablice

Nakon kratke stanke u srijedu 15. srpnja trener Petek okupio je seniorsku momčad Slobode Slakovec i započeo pripreme za narednu prvenstvenu sezonu u međužupanijskoj ligi. Sezona započinje 22. kolovoza, a predana je zamolba vodstvu lige kako bi Sloboda prve dvije prvenstvene utakmice odigrala na domaćem terenu zbog mogućih problema s terenom u jesenskom dijelu prvenstva.



Momčad je napustio Zvonimir Panić koji odlazi u inozemstvo i Matija Grabar, dok se na Luciana Pintarića ne računa u novoj sezoni. Došli su dvoje mladih igrača, veznjak Izidor Kolarić i vratar Mario Ramić, a očekuje se još koje pojačanje. U seniorsku momčad povučeno je i nekoliko juniora, a najveće pojačanje bit će oporavljeni Patrik Hergotić i Dario Kukovec koji su zbog ozljeda propustili veći dio proljetne sezone.



U novoj sezoni cilj je biti u gornjem dijelu ljestvice i izboriti što bolji rezultat u međimurskom kupu gdje posljednjih nekoliko godina se postižu odlični rezultati. Osim što Slobodu u novoj sezoni očekuju reprize prošlosezonskih općinskih derbija, ove sezone Slobodu očekuje i veliki derbi sa susjednim Međimurcem. Nakon 10 godina veliki rivali Sloboda i Međimurec odigrat će službeni susret na zadovoljstvo navijača obiju strana.


U nedjelju po iznimno teškom uvjetima odigran je prijateljski susret sa Zasadbregom. U prvom dijelu Zasadbreg je imao vodstvo od 0-1 da bi u drugom dijelu Sloboda preokrenula te je susret završio rezultatom od 4-2. Pogotke za Slobodu postigli su Patrik Mesarić, Kristijan Hergotić i dva puta Josip Tkalec. Na žalost u susretu se ozlijedio Patrik Hergotić i prema viđenom situacija ne upućuje na dobro.



Raspored pripremnih susreta:
22.07. Nedeljanec – Sloboda
26.07. Turnir u Hrastovskom
29.07. Sloboda – Trnovec
01.08. Sloboda – Podravina
02.08. Sloboda – Mladost Ivanovec
08.08. i 09.08. turnir u Nedelišću

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije