HTK Zagreb juniorske prvakinje Hrvatske, Punčec treći

Na terenima TK Franjo Punčec odigrano je Prvenstvo Hrvatske 2015. za juniorke do 18 godina. U finalu su se sastale momčadi HTK Zagreb i TK Iteam. Finale je bilo više nego uzbudljivo jer je nakon pojedinačnih mečeva rezultat bio neriješen 2-2 s identičnom gem razlikom, tako da su o konačnoj pobjedi odlučivali parovi. Nakon prvih odigranih setova u oba susreta parova rezultat je ostao izjednačen, no u nastavku Bašić i Bešker uspijevaju ostaviti svoje protivnice na ukupno 3 dobivena gema, a u drugom meču Pupić i Šunjić uspjevaju povesti 4-2 što je praktički bilo dovoljno za osvajanje naslova.



U borbi za 3. mjesto između TK Franjo Punčec i TK Ogulin, susret se nije odigrao jer je TK Ogulin odustao od natjecanja pa je susret bez borbe pripao Punčecu.



OP Međimurja do 14 godina

Prošlog vikenda na terenima TK Franjo Punčec održavao se je turnir iz kalendara HTS-a za djevojčice i dječake do 14 godina. U konkurenciji djevojčica 1. mjesto pripalo je Mariji Benković (TK Olimpija Osijek) koja je u finalu bila bolja od Klare Ivanek (TK Varaždin 1181) rezultatom 63 64. U polufinale su se plasirale Pozder (TK Varteks) i Matić Stella (TK Movens).



U konkurenciji dječaka 1. mjesto osvojio je Marko Inđić (TK Žar) koji je u finalu bio bolji od Nikole Jamića (TK Movens) 61 61. U polufinale su se plasirali Tin Samac (TK Mladost) i Čutura Jure (TK Purger). Parove su osvojili Maks Kostić Ferček i Martin Kelemen (TK Varaždin 1181) koji su sa 62 60 bili bolji od Nikole Jamića (TK Movens) i Mrvac Matea (TK Purger).



Ema bez uspjeha u Češkoj

Ema Mikulčić (TK Franjo Punčec) nije uspjela proći prvo kolo jakog ITF challengera u vrijednosti od 50.000$ koji se održava u češkom Olomoucu. Od nje je bolja bila Gruzijka Shapatava 6:2, 6:1, trenutno 244. igračica na WTA rang ljestvici.



Pobjeda i poraz Ene u Temišvaru

U rumunjskom Temišvaru igra se Junior ITF turnir u kojem je nastupala i Ena Babić (TK Franjo Punčec). Ena je prvo kolo bila uspješnija od srpske igračice Jovane Vuković u tri seta 62 36 62. Nije uspjela proći 2. kolo, iako je odigrala vrlo dobar meč. Poljakinja Weronika Forys je bila bolja rezultatom 64 76(4)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije