“No to Racizam” i “Caffe bar Matrix” pobjednici drugog po redu Lumini HAKL 3na3

>> “No to Racizam” i “Caffe bar Matrix” pobjednici drugog po redu Lumini HAKL 3na3

• Muški igrači ekipe “No to Racizam” i ženska ekipa “Caffe Bar Matrix” slavili pobjedu u najuzbudljivoj nogometnoj disciplini na svijetu – nogometu u kavezu

Muška momčad “No To Racizam” i ženske igračice “Caffe Bar Matrix” u subotu, 11. srpnja trijumfirali su na drugom ovogodišnjem Lumini HAKL 3na3turniru koji je organiziran u suradnji s TTS Sportskim centrom. U muškoj konkurenciji drugo mjesto je osvojila ekipa “Vepar Junajted”, dok je treće mjesto pripalo ekipi “PML”.

Pravo nogometno nadmetanje u kavezu ponudile su i ekipe u ženskoj kategoriji te su uz pobjedničku ekipu “Caffe Bar Matrix” slavile i igračice pod nazivom “Cestica” koje su zauzele drugo mjesto, a treće ekipa “Minions”.

Napeta bitka u jedinstvenoj disciplini cageball odvijala se između maksimalnog broja ekipa i to 32 muških i 5 ženskih. Najbolji strijelac turnira bio je Mislav Šincek iz ekipe “Vepar Junajted”, dok je u ženskoj konkurenciji najviše golova postigla Valentina Kupčić iz ekipe “Minions”.

Ovo jedinstveno sportsko natjecanje uvelike je podržao hipermarket Victus Lumini i brojni drugi partneri koji su, uz medalje i pehare organizatora, osigurali vrijedne nagrade za najbolje ekipe. Tako su najbolji strijelci turnira osvojili auto nosač bicikla i poklon paket Rox, te Lotto ruksak s nogometnom loptom. Najbolju mušku ekipu Adidas je nagradio originalnim dresovima, Bauhaus miniwashem, a Dukat i Jamnica poklon paketima. Prvoplasiranu žensku ekipu Bauhaus je nagradio ventilatorom, Toplice sv. Martin detoksicifirajućim termalnim pakung tretmanima i masažama, a frizerski salon Praxa, Sarajevsko pivo i Jamnica poklon paketima.

Druga najbolja muška ekipa osvojila je Umbro lopte trgovine SportVision te poklon pakete Sarajevskog piva i PIK Vrbovca, dok je osvojeno drugo mjesto ženskoj ekipi donjelo Lotto lopte, Labor majice te Danica poklon pakete.

Trećeplasiranu mušku i žensku ekipu Carlsberg je nagradio svojim poklon paketima, a muška je osvojila i dodatne PEPSI poklon pakete dok su žensku ekipu poklon paketima nagradili i Boni sokovi. No velikodušni pokloni i nagrade nisu zaobišli ni one koji su bili nešto manje uspješni u pokušajima da zatresu protivničku mrežu. Svim sudionicima slatka iznenađenja priredili su Ledo i Zvijezda, dok je Rox počastio energetskim napitkom Mad Bat, a Farmacija osigurala 20 posto popusta na sav Multipower asortiman. Nagrade te pehare i medalje predala je voditeljica centra Željka Božanović.

Ova subota bila je izvrstan uvod u daljnje Lumini HAKL 3na3 turnire koji će sigurno ponoviti jednaki uspjeh i narednih godina.

Najnovije