NK Trnava najavljuje borbu za prvo mjesto i naslov prvaka 1. MNL

Nogometni klub Trnava iz Goričana uspješno je završio povratničku sezonu 1. MNL, kako klub djeluje i kakvi su planovi za nadolazeću sezonu pitali smo predsjednikaIvana Blažeka:

Zadovoljni smo proteklom sezonom jer smo ostvarili sve ciljeve koje smo si postavili. Osvojeno je peto mjesto u I. MNL i plasirali smo se među osam najboljih u kup natjecanju. Sezona je bila duga i naporna, ali ekipa je do zadnje utakmice trenirala i bila maksimalno motivirana.

U zadnjem kolu to je i rezultiralo s najvećom pobjedom u povijesti kluba u službenoj prvenstvenoj utakmici od 13:0. Moram istaknuti da smo izuzetno zadovoljni trenerom Petarom Medvarom, po nama najboljim mladim trenerom u Međimurju i njegova zasluga uz igrače je najveća. Uz to, Petar obavlja i funkciju tajnika kluba.Rezultati kluba u zadnje dvije sezone to i potvrđuju. Osvojeno je 115 bodova u prvenstvu, a u kupu četvrtfinale i osmina finala.

Sljedeći tjedan krećemo s pripremama za novu sezonu kako bismo ostvarili cilj kojeg smo si postavili, a to je osvajanje prvog mjesta. Obavljena je prozivka na koju su se odazvali svi igrači. U klubu su ostali svi igrači osim Davora Špoljara koji je prihvatio trenerski izazov u Donjoj Dubravi. Zahvaljujemo mu na svemu što je dao za klub u protekle dvije sezone i želimo mu puno uspjeha i sreće.

Što se tiče dolaska novih igrača nastavljamo s politikom kluba da vratimo sve naše najbolje dečke. S ponosom ističem da su se nakon par sezona vratili David Vugrinec te gorčenski zeti Tomica Mlinarec i Nikola Vlah koji su već igrali u NK Trnava. Uz njih doveli smo i mladog Josipa Igreca, čestog gosta malonogometnih turnira u Goričanu, po mnogim stručnim mišljenjima igrač s perspektivom za velike stvari.

NK Trnava u sljedećoj sezoni igrat će i s četiri mlađe kategorije: limači, mlađi pioniri, pioniri i juniori.

Važno je istaknuti da NK Trnava sljedeće godine obilježava 70 g. od osnivanja i povodom toga u tijeku je izradamonografije NK Trnave koju će napisati prof. dr. sc. Stjepan Hranjec. U tijeku je prikupljanje dokumentacije i slika, stoga pozivam sve sadašnje i bivše članove kluba da nam dostave sve što imaju kod sebe kako bsmo i to objavili u knjizi. Sve materijale uredno ćemo vratiti.

Svega toga ne bi bilo da nema naših mnogobrojnih vjernih navijača i sponzora. Uprava kluba, treneri i igrači pozivaju vas da nas i dalje pratite i pomognete nam u ostvarenju cilja, a to je naslov prvaka.

Za kraj najavljujemo tradicionalni noćni malonogometni turnir koji će se održati od 23.07. -02.08.2015.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije