FOTO: U Nedelišću održan ljetni teniski kamp

>> FOTO: U Nedelišću održan ljetni teniski kamp

Ovog tjedna, uz mnoštvo djece i većinom sunčano vrijeme, održan je ljetni teniski kamp na terenima “Tenis kluba Nedelišće” u sklopu “Sportskog ljeta 2015”.

Sudjelovalo je puno djece, a zadnjeg dana održan je i turnir na kojem su svi polaznici mogli pokazati dosad naučeno. U kategoriji prvog drugog i trećeg razreda 4. mjesto osvojio je Matija Lesinger, 3. je bila Ana Novak, 2. Iva Branilović, a prvo mjesto osvojila je Roberta Zorić.

U kategoriji četvrtog, petog i šestog razreda: 4. Luka Kelenc, 3. Korina Zorić, 2. Danijel Kovačić, 1. Martin Mlinarić. U kategoriji sedmih i osmih razreda: 4. Marina Oršuš, 3. Marko Varga, 2. Matija Marciuš, 1. Patricija Van.

U tijeku su i upisi u Tenis školu te ovim putem “TK Nedelišće” poziva sve zainteresirane da nauče nešto više o tenisu, temeljima teniske igre: osnovni stavovi i hvatovi, gledanje loptice, zgođaj, rad nogu s tehnikom kretanja i trčanja itd.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na brojeve telefona: 095 600 2800 ili 091 123 0401, a upisi traju od 11.07. do 21.07.2015.. Nakon toga formirat će se veličine grupe i cijene ovisno o broju prijavljenih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije