Zeigeist osvojio Polenke 2015.

Drugog dana malonogometnog turnira Polenke 2015. u Gornjem Hrašćanu održano je razigravanje po četvrtfinalnim skupinama. Plasman u polufinale izborile su ekipe “Zeitgeist” i Restoran “Lipa – Znak pažnje” iz skupine 1 te “Strojarstvo Branilović” i Caffe bar “Arena” iz skupine 2.


Polufinalnim dvobojima ulazak u finale osigurale su ekipa “Strojarstvo Branilović” pobjedom nad ekipom Restorana “Lipa-Znak pažnje” boljim izvođenjem kaznenih udaraca rezultatom 3:2 (0:0 u regularnom dijelu) i ekipa “Zeitgeist” pobjedom nad Caffe barom “Arena” rezultatom 4:1.



U borbi za 3. mjesto uspješniji su bili dečki Restorana “Lipa – Znak pažnje” pobijedivši Caffe bar “Arenu” 2:1.


Finalni ogled ponudio je neizvjesnu, borbenu utakmicu i “reprizu” prošlogodišnjeg finala u kojoj je na kraju pobjedničkim pogotkom u posljednjoj minuti rezultatom 2:1 slavila ekipa “Zeitgeist” i postala pobjednikom malonogometnog turnira Polenke 2015, osvetivši se tako “Strojarstvu Branilović” za prošlogodišnji poraz u finalu.


Na turniru pionira U-12 najuspješniji bili dječaci NK “Međimurec”-2 Dunjkovec-Pretetinec pobijedivši u finalu vršnjake iz NK “Centrometal” Macinec 3:0. Treći su bili pioniri NK “Nedelišće” nadigravši NK “Pušćine” rezultatom 2:1 nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca (0:0 u regularnom dijelu).


Zadovoljstvo svih sudionika i gledatelja turnira svakako dobar su pokazatelj i zalog za još bolji turnir sljedeće godine. Vidimo se na istom mjestu na malonogometnom turniru Polenke 2016.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije