Plivači ČPK-a u devet finala Zlatnog medvjeda

Plivači Čakovečkog plivačkog kluba nastupili su u Zagrebu 04./05 srpmja na Međunarodnom plivačkom natjecanju “Zlatni medvjed” koje je bilo ujedno posljednje po redu Grand prix natjecanje Hrvatskog plivačkog saveza, a treće u kojem se plivalo u 50-metarskom bazenu. Na jednom od najjačih plivačkih natjecanja u Hrvatskoj sudjelovalo je više od 380 plivača i plivačica iz 49 plivačkih klubova. Ujutro su se plivale kvalifikacije za A,B i C finala koja su se plivala popodne.

ČPK je na natjecanju nastupio sa šest plivača – Kristijan Stunković, Luka Dodlek, Antonio Šantek, Andreja Štampar, Petra Pospišil i Kaja Sabol s trenerom Goranom Kolarićem, prof. Svi plivači ČPK-a nastupili su u apsolutnoj seniorskoj kategoriji. Odlične rezultate potvrđuje i plasman u čak 9 finala na natjecanju.



Rezultati – finala:
Kristijan Stunković 7. mjesto u disciplini 200m leptir – A Finale, 7. mjesto u disciplini 200m mješovito – A finale
Luka Dodlek 12. mjesto u disciplini 200m prsno – B finale, 9. mjesto u disciplini 100m prsno – B finale, 12. mjesto u disciplini 50m prsno – B finale
Kaja Sabol 7. mjesto u disciplini 200m leđno – A finale, 21. mjesto u disciplini 100m slobodno – C finale, 17. mjesto u disciplini 100 leđno – C finale
Antonio Šantek 22. mjesto u disciplini 100m leđno – C finale

Plasman na Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Zagrebu od 18. do 21. srpnja osiguralo je sedam plivača: Kristijan Stunković, Luka Dodlek, Lovro Tkalčec, Marko Kereta, Tin Furdi, Vinko Stunković i Kaja Sabol.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije