Eugenu Šimonu ljetni turnir u Belici

Član STK Putjana Eugen Šimon pobjednik je ljetnoga otvorenog stolnoteniskog turnira turnira u nedjelju odigranog u dvorani Društvenoga doma u Belici, koji je organizirala tamošnja Udruga stolnotenisača amatera. Među 30 igrača iz čak 10 klubova on je u četvrtfinalu s 3:1 eliminirao dosadašnjega šesterostrukog pobjednika Michella Čeha iz STK Čakovca, polufinalu istim rezultatom mladoga Beličanca, člana MSTC Čakovca, Filipa Godinu, a u finalu također s 3:1 Nikolu Vargu iz Draškovca.

U borbi za treće mjesto Godina je bio bolji od Maria Glavaka iz Donjega Kraljevca, a pobjednik utješnoga natjecanja je Denis Barbić iz STK Čakovca, pobjednik u finalu razigravanja nad Slavkom Tratnjakom iz domaće udruge. Tratnjak, koji je bio i voditelj turnira, je s predsjednikom Josipom Habijanom i članicom uprave Sanjom Cofek na kraju i podijelio medalje za prvo drugo i treće mjesto te utješne nagrade.

Organizaciju turnira pomogli su Općina Belica, gospodin Ivan Obadić iz Belice, caffe bar Kupidon, PP Vinković i Poljoopskrba, također iz Belice.

Rezultati – četvrtfinale: Varga (Draškovec) – Zvonar (Čak) 3:1, Merdanović (USTA Belica) – Glavak (DK) 1:3, Šimon (Putjane) – Čeh (Čakovec) 3:1, Bašek (Mala Subotica) – Marčec (Nedelišće) 3:2, F. Godina (MSTC Čakovec) – Fileš (Čak) 3:2, Turk (Čak) – V. Grgić (Čak) 3:2; polufinale: Varga – Glavak 3:0, Šimon – F. Godina 3:1; za 3. mjesto: F. Godina – Glavak 3:1; finale: Šimon – Varga 3:1.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije