Predstavljanje web platforme Sportilus i sportsko druženje

Sekcija sportskih novinara Međimurja u Belici je odradila radni i sportski sastanak u tri dijela. Najprije je predstavljena web platforma sportilus. com pa je napraljen osvrt na odrađeno u šest mjeseci 2015. godine da bi susret završio malonogometnim ogledom s Prijeteljima.

Sanimir Radek i Boštjan Perc predstavili su web platformu sportilus.com za pretraživanje i izradu sportskih profila klubova, škola, trenera, sportaša, građevina i trgovina. Sportilus je u fazi izrade, bliže se kraju, a na ovom sadržaju radi više od tri godine. U bazi platforme Sportilus nalazi se preko 17000 sportskih udruga s osnovnim podatcima. Sportilus platforma objedinjuje bazu svih sportskih udruga registriranih u Hrvatskoj te omogućava (potencijalnim članovima njihovo napredno pretraživanje, kako bi brzo i jednostavno pronašli lokacijski dostupan, sadržajno kvalitetan (review sustav) i financijski povoljan sadržaj. Cilj platforme sportilus.com je biti vodeća sportska internet platforma na tržištu regije, objedinjujući funkcije web platforme i napredne pretrage, pružajući svojim korisnicima informacije vezane uz pojam sport.

Tijekom 2015. godine Sekcija je odradila mnoge aktivnosti o čemu smo već detaljno pisali. Na članovima je da se aktivnije uključe u rad kroz izbor najrukometaša, najsportaša i fair – play poteza godine, a tijekom ljeta će glavna aktivnost biti da se djecu što više potakne na aktivnost i sport kroz podjelu ulaznica za čakovečke bazene. Nastavlja se suradnja sa Zajednicom sportskih udruga i saveza Međimurske županije te Hrvatskim zborom sportskih novinara.

Posljednji dio druženja bio je sportski kako i dolikuje sportskim novinarima – aktivno uz mali nogomet. Odigran je malonogometni susret na umjetnoj travi pod reflektorima s Prijateljima. Kako to već biva na ovakvim susretima sve je proteklo u maksimalno fer i korektnom odnosu, a rezultat je i onako bio u drugom planu. Prijatelji i Sekcija zahvaljuju sponzorima koji su pomogli sportski susret u Belici: Zvonko Kerman, Tomica Blažon, Gordan Horvat, Robert Čižmešija, Darko Žulić, Rajko Gavez, Dražen Kovač, Mato Kljajić, Velimir Levačić, Martin Kovač, Zlatan Jambrović, Miroslav Varga, Alen Novak, Damir Dominić, Mihovil Lisjak, Andrija Tomašek, Stjepan Srpak i Ivan Bister.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije