Nogometni rezultati seniora, veterana, navijača…

>> Nogometni rezultati seniora, veterana, navijača…

U Svetom Jurju na Bregu odigrana je završnica općinskog nogometnog turnira. U polufinalima Zasadbreg je porazio Vučetinec 5:3, a Venera je bila bolja od Hajduka (B) 1:0. Susret za 3. mjesto Vučetinca i Hajduka (B) završio je 1:1 pa 3:2 za Vučetinec nakon jedanaesteraca, a u finalu je Venera pobijedila Zasadbreg 3:1.

U Svetom Jurju na Bregu najbolja je bila Venera

U Donjem Vidovcu je završen Turnir susjeda finalnim susretom u kojemu je Graničar (K) pobijedio Vidovčana 6:0.

U pravoj golijadi u Svetoj Mariji seniori Mladosti pobijedili su navijače rezultatom 9:7. Prvo poluvrijeme bilo je 7:0 za seniore, dok su drugo poluvrijeme navijači malo pritisnuli tako da je završilo 9:7 za seniore. Otkriće je novi napadač Goran Posavec koji je postigao 5 pogodaka za seniore.

U Svetoj Mariji prijateljski ogled Mladosti i navijača

Veterani NK “Mure” iz Hlapičine gostovali su kod veterana NK “Cankove” iz Slovenije. Utakmica i druženje je tradicionalno koje se nastavlja dugi niz godina, a pokrenuta je na inicijativu zeta Hlapičanca u Cankovi Dražena Kegela, bivšeg igrača NK “Mure” i sadašnjeg igrača NK “Cankove”.


Nogomet je spojio veterane iz Slovenije i Hlapičine

U iznimno fer, korektnoj i napetoj utakmici domaći su zasluženo pobijedili 4:3. Gosti su domaćinu poklonili dres NK Mure napravljen povodom 50. godišnjice NK Mure, dok su domaći uzvratili i poklonili Muri nogometnu loptu s njihovim potpisima. Ugodno druženje uz jelo i piće odužilo se duboko u noć.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije