Ne propustite Ping Pong izazov u Lumini centru

Lumini shopping centar poziva sve građane da odmjere snage na Ping Pong turniru u Lumini centru u subotu, 27. lipnja od 10:00 sati. Turnir je namijenjen svim uzrastima, a zanimljivost ping ponga jest da će svi natjecatelji igrati istim reketima kakvima se igralo ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Londonu.

Ovaj zanimljiv i atraktivan sport mješavina je brzine, snage i staromodnih vještina igranja, a igranje istim reketom izjednačava šanse za pobjedu – rekao je Ronald Redjep, predsjednik Udruge STARR, suorganizatora turnira.

Sve prijavljene igrače Stadium Bowling nagrađuje besplatnim kuglanjem, doknajbolje po kategorijama očekuju vrijedne nagrade, među kojima izdvajamo ulaznice za cjelodnevno kupanje u Toplicama Sv. Martin, majice i vrijedne poklon pakete. Nagrade osigurava Lumini centar te trgovine Next, hipermarket Victus Lumini, Sportvision, Adidas,te Toplice Sv. Martin.

Prijave su besplatne i otvorene za sve zainteresirane. Prijaviti se možete do četvrtka, 25. lipnja na info pultu u Lumini centru ili putem emaila: lumini.ping@stolni-tenis.com.hr . Igra se u tri kategorije – do 16 godina djevojčice i dječaci zajedno, od 16 godina na više muški i od 16 godina na više žene.U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i godinu rođenja u kategoriji u kojoj se nastupa.

Ne propustite prijave do 25. lipnja i odmjerite svoje vještine s ostalim ljubiteljima ping pong igre u Lumini centru, vodećem regionalnom centru za cijelu obitelj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije