Općina Selnica podarila opremu mladim selničkim nogometašima

Općina Selnica podarila je Nogometni klub Mladost iz Selnice, kompletom majica i dresova za mlađe uzraste selničkog kluba, kluba duge i bogate povijesti i nositelja sportskog života i razvoja u općini.

Opremu je predstavnicima kluba uručio općinski načelnik Ervin Vičević, koji je ovom prilikom kazao kako je vrlo zadovoljan što su razgovori s klupskim čelništvom urodili plodom, te se klub okrenuo radu s djecom. Načelnik Vičević, ovom je prilikom naglasio kako NK Mladost Selnica i dalje može računati na podršku Općine, pogotovo kada je u pitanju klupska mladež i djeca jer njihova radost i veselje na utakmicama su neprocjenjivo bogatstvo.

Čelnici kluba zahvalili su načelniku i Općini na ovoj donaciji, te istaknuli kako su uvidjeli da je rad s djecom i mladeži jedini pravi put k revitalizaciji kluba i sporta općenito. Trenutno u klubu trenira i igra utakmice 38 djece, a postoje realne opcije da broj bude još veći. Stalno se radi s pionirima, a sada se pristupa kompletiranju i organizaciji juniorske postave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije